تاریخ انتشار : یکشنبه 30 مهر 1402 - 21:27 - یکشنبه 22 اکتبر 2023 - 21:27

یک اتفاق شگفت در ورزش کهگیلویه وبویراحمد؛

وقتی یک تیم در سالن محصولات کشاورزی تمرین می کند و قهرمان استان میشود

وقتی یک تیم در سالن محصولات کشاورزی تمرین می کند و قهرمان استان میشود
مسابقات نوجوانان کشتی استان در گچساران با قهرمانی بخش چاروسا به پایان رسید.

مسابقات نوجوانان کشتی استان در گچساران با قهرمانی بخش چاروسا به پایان رسید.

“صبح خرد”، وقتی فقط یک ماه پیش بخشدار چاروسا و رئیس ورزش و جوانان کهگیلویه یک تشک کشتی در اختیار جوانان چاروسا قرار داده  و تیم  تمرین خود را آغاز می کند کسی حتی فکر نمیکرد در مسابقات استانی راه یابد و در اتفاقی شگفت  از ۱۶ نفر شرکت کننده ۸ نفر از آنها مقام کسب می کند و یک نفر هم به مسابقات کشتی کشور راه می یابد.

“نوید پیرایش” سرمربی تیم چاروسا در این مورد به فارس گفت: کمتر از یک ماه با حمایت مسئولین بخش به خصوص بخشدار چاروسا این تشک پیدا شد و تمرین کردیم و در مسابقات شرکت کردیم و توانستیم قهرمان این مسابقات شویم.

 

وی با بیان اینکه سالنی که در آن تمرین می کنیم سالن محصولات کشاورزی متعلق به جهاد کشاورزی است که مکانی برای کود شیمیایی و سمی است گفت: فضای بسیار نامناسبی برای تمرین است اما مجبور به تمرین هستیم.

پیرایش با بیان اینکه بسیاری از جوانانی که اینجا تمرین می کنند را از مکان های ناامن به خصوص قهوه خانه ها آوردیم و تمرین می‌کنند تاکید کرد: این جوانان ظرفیت بزرگی در زمینه کشتی دارند و اگر فقط ذره ای مسئولین ورزش و جوانان حمایت کنند قول می دهیم در سطح کشوری حرف برای گفتن داشته باشیم ضمن اینکه آقای یاسین برهمن از کشتی گیران همین منطقه به تیم نوجوانان کشور هم دعوت شد.

وی با بیان اینکه حتی برای رفتن به گچساران با ماشین شخصی و کرایه رفتیم و بسیاری حتی کرایه نداشتند گفت: از مسئولین استانی و شهرستانی می‌خواهیم تا پیگیر کشتی چاروسا باشند.

بخش محروم و بدون امکانات چاروسا با انبوهی از عقب ماندگی های تاریخی اما ظرفیت های بزر انسانی و استعداد های توانمندی در حوزه های مختلف دارد و نشان دادند در صورتی که حداقل امکانات را داشته باشند و بستر مناسبی باشد می توانند هم پای دیگران رقابت کرده و افتخار کسب کنند.

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.