تاریخ انتشار : شنبه 7 بهمن 1402 - 23:26 - شنبه 27 ژانویه 2024 - 23:26

گچساران میزبان گردهمایی مدیران ستاد اقامه نماز منطقه سه کشور+تصاویر

گچساران میزبان گردهمایی مدیران ستاد اقامه نماز منطقه سه کشور+تصاویر

به گزارش”صبح خرد”، جلسه هم اندیشی نماز منطقه سه کشور با حضور مدیران ستادهای اقامه نماز استانهای کهگیلویه و بویراحمد، یزد، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، فارس و بوشهر به میزبانی گچساران برگزار شد. فرماندار گچساران در این نشست گفت: ایمان و معرفت به نماز باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود. روانبخش دیهیم‌خوب عنوان کرد: یکی از

به گزارش”صبح خرد”،

جلسه هم اندیشی نماز منطقه سه کشور با حضور مدیران ستادهای اقامه نماز استانهای کهگیلویه و بویراحمد، یزد، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، فارس و بوشهر به میزبانی گچساران برگزار شد.

فرماندار گچساران در این نشست گفت: ایمان و معرفت به نماز باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
روانبخش دیهیم‌خوب عنوان کرد: یکی از دلایل آسیب‌های اجتماعی حال حاضر این است که به درستی نتوانسته‌ایم برنامه‌ریزی نماییم.
وی افزود: در جای جای قرآن به ما متذکر شده که نماز سیمای دین و ارزش است.


فرماندار گچساران با توضیح اینکه انسان آفریده شده تا با نماز به کمال برسد گفت: انسان برای رسیدن به کمال باید مسیر بندگی را طی نماید.نماز یکی از فریضه‌های مهم و اصلی اسلام به‌شمار می‌رود که به عنوان دومین رکن اسلام قرار گرفته و عامل ارتباط بین خدا و بندگان است. وی ادامه داد:اهمیت این فریضه در دین اسلام به گونه‌ای است که به عنوان ستون دین شناخته شده است.نماز یک تکلیف الهی بوده که انجام آن بر تمام انسان های مکلف واجب گشته و تمام تکالیف و دستورهای خداوند،روانبخش دهیمی خوب اذعان داشت: نماز در راستای خوشبختی و به کمال رسیدن انسان است. . یکی از راه هایی که انسان را از ارتکاب به گناه باز می‌دارد و به راه راست هدایت می‌‌کند، نماز است.برجسته ترین اثر نماز، رسیدن به آرامش روحی و روانی است، چراکه نماز یاد خدا را در دل زنده می‌کند و یاد خدا ریشه تمام خوبی ها و زیبایی ها است که باعث آرامش دل می گردد.
حجت الاسلام و المسلمین سید عنایت هاشمی‌منش امام جمعه گچساران ضمن تسلیت شهادت حضرت زینب (س) از میزبانی شهرستان گچساران سرزمین آب و آتش از مدیران ستادهای اقامه نماز منطقه ۳ ابراز خرسندی نمود.
وی به تشریح صبر در برابر مصیبت‌، معرفت، ارتباط با خدا و شخصیت حضرت زینب کبری (س) پرداخت.
امام جمعه گچساران عنوان کرد: بهترین راه ابراز وابستگی و اعلام وابستگی به خدا نماز است.

حجت الاسلام و المسلمین هاشمی‌منش با بیان اینکه نماز باعث می‌‌شود انسان با خداوند ارتباط داشته باشد گفت: هر کسی مسئولیت به آن داده می‌شود باید نماز را اقامه نماید.

امام‌جمعه گچساران در نشست شورای نماز منطقه سه ادامه داد:

هراندازه که انسان به خداوند نزدیک‌تر شود به همان میزان کار برای خدا هم شیرین‌تر می‌شود لذا بهترین راه برای ارتباط باخدا نماز است چراکه محبت و وابستگی به خداوند نیاز همیشگی بشر است و راهش هم نماز است.

نماز موجب می‌شود انسان بهترین ارتباط را با خداوند بگیرد پس اگر معنویت در جامعه بالا رود به همان اندازه نیز مشکلات مرتفع خواهد شد.

در پایان این گردهمایی مدیران ستاد اقامه نماز منطقه ۳ کشور از نیروگاه و سد چم شیر گچساران بازدید کردند.

خبرنگار: صدیقه محمدی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.