تاریخ انتشار : سه‌شنبه 17 مهر 1403 - 17:06 - سه‌شنبه 8 اکتبر 2024 - 17:06

روند لاک پشتی انتصابات در استان؛

مدیر کل محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد عزل شد

مدیر کل محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد عزل شد
معاون رئیس جمهور با عزل اسلام جاودان خرد، طی حکمی عبدالله دیانتی نسب را بعنوان سرپرست حفاظت محیط زیست استان منصوب کرد.

“صبح خرد”،  شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، با عزل جاودان سیرت،  عبدال دیانتی نسب را به عنوان سرپرست حفاظت زیست کهگیلویه و بویراحمد منصوب کرده  و از خدمات سه ساله اسلام جاودان خرد تقدیر کرد. 

دیانتی نسب رزمنده و ایثارگر دفاع مقدس با ۲۸ سال سابقه خدمت در ۱۶ رشته شغلی محیط زیست دارای مدرک تحصیلی کارشناس ارشد مهندسی منابع طبیعی و محیط زیست گرایش آلودگی های محیط زیست است که پیش از این به عنوان کارشناس حیات وحش محیط زیست استان مشغول به خدمت بوده است .

وی دارای ۱۶ سابقه شغلی و ۲ سابقه مدیریتی در محیط زیست استان است که رئیس اداره محیط زیست شهرستان گچساران و معاون نظارت و پایش محیط زیست استان مهمترین بخش از کارنامه کاری و مدیریتی وی است. 

بعد ازگذشت یکصد روز از استقرار دولت وفاق همچنان بسیاری از مدیران سابق در جایگاه مدیریت حضور دارند و عملا شعارهای دولت در جهت وفاق و توسعه به زمین مانده که لازم است استاندار استان نسبت به تغییر مدیران و انتصاب چهره های همفکر و همراه دوبت پزشکیان اقدام کند. 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.