با حکم استاندار؛
چند انتصاب مهم در استانداری فارس

“صبح خرد”؛ سید محمدحسن موسوی که دارای دکترای علوم اجتماعی فارغ التحصیل از دانشگاه تهران و در عین حال جوان و برخوردار از تجربه ۱۳سال در حوزه اجرایی است با حکم استاندار فارس به عنوان سرپرست حوزه اجتماعی و فرهنگی استانداری این استان منصوب شد.
در بخشی از حکم استاندار فارس خطاب به سید محمد حسن موسوی آمده است : نظر به مراتب تعهد، تخصص و شایستگی جنابعالی و بنا به پیشنهاد سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی به موجب این حکم شما را به عنوان سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس منصوب می نمایم.
پیش از انتصاب سرپرستی حوزه اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس طی هفته جاری آقایان “مسعود طهماسبی ، فرهاد جهانخواه و بهنام ناهید” بترتیب به عنوان فرمانداران شهرستانهای مرودشت ، استهبان و کوار منصوب شده بودند و همچنین مجید احمد هم به عنوان سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری انتخاب و منصوب شد.
برچسب ها :استانداری فارس، صبح خرد، انتصاب، امیری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0