خبر ویژه استاندار؛
دو طرح بزرگ سرمایه گذار در حوزه نفت ،گاز و پتروشیمی در استان پیگیری میشود

“صبح خرد”؛ یداله رحمانی، استانداری کهگیلویه و بویراحمد در جلسه با سرمایه گذاران حوزه نفت و گاز و پتروشیمی که در تهران برگزار شد، گفت: دو طرح بزرگ سرمایه گذار در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی را پیگیری می کنیم.
رحمانی افزود: یکی از این طرح ها واحد پایین دست صنایع پتروشیمی بوده که کاربرد آن در سرامیک بدنه خودرو است و نمونه مشابهی در کشور ندارد.
وی اظهار داشت: این طرح با ظرفیت تولید سالانه پنج هزار تن، اشتغال ۳۰۰ نفر، سرمایه گذاری ۳۰ میلیون یورو بوده و تامین مالی از منابع ارزی صندوق توسعه ملی است.
بر اساس اعلام استانداری کهگیلویه و بویراحمد طرح دوم اجرای واحد تولیدی مالاتین که پایه تولید انواع سموم کشاورزی است و تاکنون وارداتی بوده و در امنیت غذایی و مدیریت مصارف سموم در محصولات کشاورزی نقش مهمی دارد.
وی خاطرنشان کرد ؛همچنین، سرمایه گذارانی برای ایجاد نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۲۵۰ مگاوات در استان اعلام آمادگی کردند.
برچسب ها :رحمانی ، صبح خرد ، کهگیلویه وبویراحمد ، نفت،گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0