تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۲:۰۴

با مشارکت بنیاد برکت و انجمن جوانان لنده

پویش ماه برکت در شهرستان لنده/+تصاویر

پویش ماه برکت در شهرستان لنده/+تصاویر
پویش ماه برکت توسط بنیاد برکت با همکاری گروه جهادی انجمن جوانان با تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی، نذر نان و توزیع افطاری بین عزتمندان در لنده اجرا شد.

به گزارش“صبح خرد”، مجتبی محمدی مسئول گروه جهادی انجمن جوانان لنده گفت؛ ۴۰ بسته معیشتی شامل برنج، روغن، قند، حبوبات و دیگر مواد غذایی به ارزش ۵۰ میلیون تومان در قالب این پویش توزیع شد.

محمدی افزود؛ در ادامه این پویش، علاوه بر توزیع بسته‌های معیشتی در ماه مبارک رمضان، دو پویش در قالب پویش افطاری ساده و نذر نان را در سطح شهرستان لنده داشتیم.

محمدی گفت؛ پخت و توزیع ۳۷ هزار قرص نان با اولویت مناطق حاشیه ی شهر لنده و روستایی در شهرستان به دست عزتمندان رسید.

وی گفت؛ مرحله دیگر از پویش ماه برکت تهیه و توزیع صبحانه ساده بین نمازگزاران در روز عید فطر است که ۱۵۰۰ بسته صبحانه ساده بین نمازگزاران در روز عید فطر و محل مصلی شهر لنده توزیع میگردد.

منبع؛ آوای رودکوف

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار