گزارش صبح خرد؛
فرماندارچرام:دکترپزشکیان در عمل نشان داد پایبندبه شعارها و نهج البلاغه است/تغییرات مدیریتی در شهرستان چرام شتاب می گیرد/حضور گسترده گردشگران در چرام به نسبت سالهای قبل قابل توجه بود/+تصاویر

پاداش با اشاره به تغییر دولت گفت قطعا تغییرات مدیریتی در شهرستان چرام انجام می شود اما در چینش نیروها سعی می کنیم افرادی که شیفته خدمت هستند و پایبند به آرمان های دولت دکترپزشکیان در مدیریت شهرستان از آنها استفاده کنیم.
به گزارش“صبح خرد” ار چرام ؛امروز شنبه ۱۶فرودین ۱۴۰۴نشست ستاد خدمات سفر شهرستان چرام و تجلیل از زحمات آنها با حضور فرماندار چرام؛امام جمعه سرفاریاب و اعضای شورای اداری برگزار شد.
فرماندار شهرستان چرام در این نشست با اشاره به اینکه در ستاد خدمات سفر و بحث تعطیلات نوروزی که همزمان با ماه مبارک رمضان بود همه مسئولان شهرستانی پای کار بودند بیان کرد:در طول این سه ماه که توفیق خدمتگزاری دارم خوشبختانه مدیران شهرستان پای کار هستند و نقطه قوت دولت چهاردهم در شهرستان چرام ارتباط قوی با مردم و بدون واسطه می باشد و نماینده عالی دولت در استان خوشبختانه در راس این مدیریت بسیار خوبی دارند و در طول ۲۶سال گذشته تاکنون که بنده در وزارت کشور مشغول کار هستم یاد ندارم استانداری مانند دکتر رحمانی استاندار دولت وفاق ملی در کهگیلویه و بویراحمد مجموعه معاونین وی در حوزه تامین اعتبارات و بودجه و پیگیری پروژه ها اینچنین فعال بوده باشد.
فرماندار چرام با اشاره به اینکه در خدمت رسانی به مردم هیچ نگاه سیاسی و قومیتی قابل پذیرش نیست بیان کرد:در حوزه کاری اولین ملاک استاندار با فرمانداران بحث ارتباط با مردم و اینکه خط قرمز همه ما مردم باشد و هیچ چیزی به جز خدمت به مردم نباید تحت شعاع بقیه مسائل قرار بگیرد
فرماندار چرام با اشاره به حکم دکتر پزشکیان در خصوص عزل معاون پارلمانی خود بیان کرد:دکتر پزشکیان علیرغم همه بی انصافی هایی که برخی افراد علیه وی و توسعه کشور دارند اما در عمل و بنا به توصیه های نهج البلاغه برای احترام به مردم و افکار عمومی یکی از صمیمی ترین دوستان خود را از سمت مهم معاون پارلمانی عزل کرد تا نشان دهد برای مردم احترام ویژه ای قائل است.
وی بیان کرد:در نقطه مقابل افراد مدعی بودند که چه سفرهایی رفتند با بودجه و بیت المال ولی دکتر پزشکیان نشان داد به نهج البلاغه به صورت عملی پایبند است.
پاداش با اشاره به تغییر دولت گفت قطعا تغییرات مدیریتی در شهرستان چرام انجام می شود اما در چینش نیروها سعی می کنیم افرادی که شیفته خدمت هستند و پایبند به آرمان های دولت دکترپزشکیان در مدیریت شهرستان از آنها استفاده کنیم.
فرماندار چرام با اشاره به حضور گسترده گردشگران در شهرستان چرام بویژه در بخش سرفاریاب از همکاری همه مدیران بویژه اعضای ستاد خدمات سفر تشکر کرد با حضور به موقع و شبانه روزی سرهنگ تشکری و همکاران وی در پلیس راه چرام یاسوج خوشبختانه شاهد کمترین تصادف و مشکلات ترافیکی در محور های شهرستان بودیم.
پاداش گفت:در حوزه های مختلف خوشبختانه شهرستان چرام در بحث تعطیلات نوروزی و حضور گردشگران یکی از شهرستان های برتر بوده است.
وی افزود در بحث بازار خوشبختانه با گشت های مداوم و همچنین همکاری حوزه جهاد کشاورزی و اتاق اصناف در حوزه کالاهای اساسی هیچ مشکلی در شهرستان مشاهده نشد.
فرماندار چرام گفت:گل سرسبد ستاد خدمات سفر حضور خوب رسانه ها در کنار مسئولان و مردم بود و هرجا اتفاق خوبی می افتد جایی است که رسانه ها کنار ما هستند و از رسانه ها انتظار داریم قبل از چالش کشیدن مشکلات به رسانه ها آنها را به مدیران انتقال دهند در صورت عدم رفع مشکلات آنها را رسانه ای کنند
وی افزود:انشالله در سال جدید با عملکرد دولت و بازی برد برد در مذاکرات شاهد شرایط اقتصادی خوبی برای مردم کشور باشیم.
وی افزود:برخی رسانه ها و کاسبان تحریم نمی خواهند شرایط کشور بهبود پیدا کند.
فرماندار چرام گفت :از نمایندگان استان و بویژه دکتر تاجگردون و همکاری مدیرکل محیط زیست استان و شاهینی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان برای بحث آلایندگی و جذب اعتبارات تشکر کرد و تأکید کرد شهرداری و دهیاران روی هزینه کرد اعتبارات این حوزه دقت کافی داشته باشند.
نماینده عالی دولت در شهرستان چرام با تشکر از خدمات دادستان سابق و فعلی و اعضای شورای تامین شهرستان و همدلی و همراهی آنها گفت :از مدیران خواست که عملکرد حوزه کاری خود را در این سه ماه به فرمانداری منتقل کنند تا بتوانیم برنامه ریزی خوبی برای توسعه شهرستان و اطلاع رسانی به مردم داشته باشیم.
وی از بخشداران بخش چرام و سرفارب در بحث ستاد خدمات سفر و پیگیری پروژه های عمرانی و اقتصادی در این دو بخش تقدیر کرد.
در ادامه این نشست دژکامه معاون عمرانی فرمانداری چرام با ارائه آماری گفت:از شروع تعطیلات ۱۳۴۳۶نفر در مدارس و زائر سراها و بوم گردی شهرستان اسکان یافتند و ۳۸هزار نفر از مناطق گردشگری چرام بازدید داشتند.
وی از اعضای ستاد خدمات شهرستان چرام تقدیر و تشکر کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0