روزگار شیرین هندبال؛
دیدار رئیس فدراسیون هندبال با مدیر کل ورزش وجوانان کهگیلویه وبویراحمد

“صبح خرد”، به گزارش روابط عمومی فدراسیون هندبال، مجید پارسایی، سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان کهیگیلویه و بویراحمد، با حضور در فدراسیون هندبال با علیرضا پاکدل دیدار و دو طرف در خصوص مسائل مربوط به توسعه هندبال در این استان به بحث و تبادلنظر پرداختند.
پاکدل در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از حضور یک فرد باسابقه هندبالی در راس ورزش استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: امیدوارم با حضور شما که یک فرد با سابقه رشته هندبال هستید، اتفاقات خوبی برای این رشته زیبای ورزشی در پیش باشد.
وی همچنین در صحبتهای خود پارسایی را یکی از افراد تاثیرگذار هندبال کشور طی چند سال اخیر دانست که تلاشها و زحمات زیادی را بهخصوص در ردههای پایه متحمل شده است.
پارسایی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حمایتهای پاکدل، رییس فدراسیون هندبال، در زمینه توسعه هندبال در این استان توضیحاتی ارائه داد.
نورالله نیک اقبال
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0