تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷

باحکم رئیس سازمان جهاد کشاورزی؛

مدیر جهاد کشاورزی لنده منصوب شد

مدیر جهاد کشاورزی لنده منصوب شد
طی حکمی از سوی مدیر کل جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، مختار مشهدی‌زاده از با تجربه ترین نیروهای جهاد به عنوان رئیس جدید جهاد کشاورزی شهرستان لنده منصوب و از خدمات عطب‌الله بیژنی تقدیر شد.

به گزارش“صبح خرد”؛ آئین تودیع و معارفه رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده صبح روز دوشنبه(۱۶ تیرماه) با حضور فرماندار، امام جمعه، معاون توسعه و پشتیبانی جهاد کشاوری، اعضای شورای تأمین و اعضای شورای اداری شهرستان لنده در سالن فرمانداری برگزار شد.

در این مراسم، با حکم مدیرکل جهاد کشاورزی استان، مختار مشهدی‌زاده به عنوان رئیس جدید این اداره منصوب شد و از زحمات عطب‌الله بیژنی در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر به‌عمل آمد.بیژنی از سال ۱۴۰۱ سکان جهاد کشاورزی را در دست داشت.شایان ذکر است مختار مشهدی‌زاده پیش از این سابقه مدیریت در حوزه‌های مختلف از جمله شهردار لنده و همچنین رئیس پیشین جهاد کشاورزی شهرستان لنده را در کارنامه خود دارد.

آیین تودیع و معارفه امروز در حالی صورت گرفت که مهمترین پروژه کشاورزی شهرستان لنده (پروژه آبیاری دشت بن) قریب به دو سال است تعطیل شد.

بیژنی مدیر سابق در این آیین گفت تعطیلی پروژه کشاورزی دشت بن به مدیریت حقیر ربطی ندارد ضمن اینکه تلاش های زیادی کردم تا این پروژه فعال شود اما پیمانکار نمی خواست کار اجرایی پروژه دشت بن ادامه داشته باشد.

همچنین نباید فراموش کرد از سال ۹۷ تلاش های بسیاری از سوی مجموعه های بنیاد علوی و جهاد کشیده شد تا لنده به قطب تولید گیاهان دارویی تبدیل شود و در دو سه سال اخیر شاهد تعطیلی و عدم کاشت گیاهان دارویی بودیم که شاید عدم حمایت تسهیلاتی و اولویت نبودن طرح کاشت گیاهان دارویی از سوی جهاد شهرستان و…دلایل اصلی این تعطیلی بود.

در این آیین فرماندار لنده از زحمات و اقدامات موثر بیژنی مدیر سابق جهاد تقدیر و با توجه به تجربیات مشهدی زاده گفت امید واریم شاهد شکوفایی بیش از پیش در حوزه جهاد شهرستان باشیم.

تقوی برنامه ریزی و تلاش برای آبیاری ۴ دشت خشک شهرستان را خواستار و اظهار داشت مدیر شهرستان با برنامه ریزی و ارتباط موثر و بدور از لکنت زبان لازم است با مدیران بالادستی مطالبه گر باشد و از حق مردم شهرستان دفاع نماید.

 تقوی گفت با آبیاری دشت های ناصری، کل شور، دشت بن و دشت آبلش می توان شاهد اشتغال بسیاری از جوانان شهرستان باشیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار