تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 مرداد 1404 - 15:36

مدیرعامل پتروشیمی دهدشت مطرح کرد؛

پروژه‌ای راهبردی با پیشرفت ۷۵ درصدی و چشم‌انداز روشن توسعه در کهگیلویه

پروژه‌ای راهبردی با پیشرفت ۷۵ درصدی و چشم‌انداز روشن توسعه در کهگیلویه
مدیرعامل پتروشیمی دهدشت از روند روبه‌جلوی این پروژه بزرگ صنعتی خبر داد که با پیشرفت کلی ۴۵ درصدی و پیشرفت ۷۵ درصدی سازه‌ها و خط انتقال آب از رودخانه مارون همراه است. وی همچنین تاکید کرد که در حال حاضر ۵۵۰ نفر در پروژه مشغول به کار هستند و با بهره‌برداری کامل، تعداد اشتغال‌زایی به ۱۵۰۰ نفر خواهد رسید.

“صبح خرد”؛مدیرعامل پتروشیمی دهدشت از پیشرفت قابل توجه این پروژه بزرگ صنعتی در استان کهگیلویه خبر داد و اعلام کرد که عملیات اجرایی خط انتقال آب از رودخانه مارون با پیشرفت ۷۴.۵ درصدی در حال انجام است. وی افزود که پروژه در مجموع با پیشرفت ۴۵ درصدی روبروست و سازه‌های آن تا ۷۵ درصد تکمیل شده‌اند.

شکری با اشاره به قرارداد تامین خوراک اتیلن از پتروشیمی گچساران و آغاز عملیات اجرایی خط انتقال، خاطرنشان کرد که این پروژه نقش کلیدی در تکمیل زنجیره تولید محصولات پتروشیمی در منطقه دارد. وی همچنین اعلام کرد که در حال حاضر بیش از ۵۵۰ نفر در بخش‌های مختلف پروژه مشغول به کار هستند و با بهره‌برداری کامل، این تعداد به حدود ۱۵۰۰ نفر افزایش خواهد یافت که این امر نویدبخش رونق اقتصادی و اشتغال پایدار در شهرستان دهدشت است.

مدیرعامل پتروشیمی دهدشت به روند خرید تجهیزات اشاره کرد و گفت: «پیشرفت این بخش حدود ۶۰ درصد است که ۴۱ درصد آن قرارداد بسته شده و در حال حاضر ۲۵ تجهیز در سایت در حال نصب است.» وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری پروژه در سه فاز مهندسی، خرید و نصب صورت می‌گیرد، افزود: «با تامین نقدینگی و ارز مورد نیاز، سفارش‌گذاری تجهیزات خارجی نیز به سرعت انجام خواهد شد.»

شکری از حمایت‌های همه‌جانبه هلدینگ خلیج فارس به عنوان حامی اصلی پروژه یاد کرد و گفت: «با حضور دکتر شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ، جلسات متعددی با بانک رفاه و دیگر بانک‌ها برگزار شده تا تامین منابع مالی و تسهیلات بانکی تسریع شود.» وی همچنین به تسهیلات اختصاص یافته از سوی بانک تجارت اشاره کرد که نقش مهمی در پیشبرد پروژه ایفا کرده است.

از سوی دیگر، مدیرعامل پتروشیمی دهدشت به چالش‌های موجود در فرآیند جذب نیرو پرداخت و اظهار داشت: «فرآیند جذب نیرو بر اساس استانداردهای تعریف شده توسط هلدینگ خلیج فارس و آزمون‌های تخصصی انجام می‌شود و شرایطی مانند تخصص، بومی‌بودن، مدرک تحصیلی و سن در انتخاب نهایی لحاظ می‌شود.» وی با ابراز گلایه از پیچیدگی‌ها و درخواست‌های گاه متناقض در این زمینه، افزود که این موضوع نه تنها برای خود او، بلکه برای تیم فنی و نماینده اداره کار نیز دغدغه ایجاد کرده است.

با وجود این چالش‌ها، شکری با لحنی قدردان از همدلی بی‌سابقه مسئولان استانی یاد کرد و گفت: «این همدلی و همکاری گسترده، از فرماندار سابق شهرستان گرفته تا نمایندگان مجلس، نقش مهمی در تسهیل امور و پیشبرد پروژه داشته است.» وی همچنین به همکاری موثر مسئولان استانی در امور اداری، اخذ مجوزها و تسهیل روابط بانکی اشاره کرد و این همکاری‌ها را نسبت به تجربه‌های خود در استان‌های دیگر مانند خوزستان بسیار برتر دانست.

شکری بر اهمیت تعامل سازنده بین مسئولان اجرایی و سیاسی تأکید کرد و افزود: «بدون ارتباط و همراهی سیاسیون، نمی‌توان انتظار پیشرفت و حل مسائل را داشت.» وی با تاکید بر اینکه هیچ درخواست غیرقانونی در مسیر پروژه مطرح نشده، از تلاش‌های صورت گرفته برای حفظ شفافیت مالی و رعایت استانداردها سخن گفت.

در پایان، مدیرعامل پتروشیمی دهدشت ابراز امیدواری کرد که با ادامه روند تزریق منابع مالی، تسهیل در فرآیندها و حمایت گسترده مسئولان، پروژه پتروشیمی دهدشت به زودی به بهره‌برداری رسیده و منشأ تحول اقتصادی و اجتماعی در منطقه شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار