تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 شهریور 1404 - 10:12

با حضور معاون رئیس جمهور، استاندار و نماینده؛

افتتاح پست برق ۱۳۲ کیلو ولت باشت با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان

افتتاح پست برق ۱۳۲ کیلو ولت باشت با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان
با حضور شینا انصاری رئیس سازمان محیط زیست،رحمانی استاندار و تاجگردون ، پست برق ۱۳۲ کیلوولت شهرستان باشت در استان کهگیلویه و بویراحمد با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان افتتاح شد.

باشت_صبح خرد؛  یدالله رحمانی، استاندار استان، در آیین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان باشت، یاد و خاطره شهدای دولت را گرامی داشت و با قدردانی از حضور مسئولان ملی و استانی، همدلی و همراهی بدنه دولت، مجلس و مدیران استانی را عامل اصلی تحقق پروژه‌های عظیم منطقه دانست.

استاندار با اشاره به جزئیات پروژه‌های برق‌رسانی، تصریح کرد: در سال گذشته هشت پروژه حیاتی تعریف شد که شش پروژه برق‌رسانی با سرمایه‌گذاری نزدیک به یک هزار میلیارد تومان آماده بهره‌برداری شده است. امروز یکی از این پروژه‌ها، یعنی توسعه و افزایش ظرفیت پست برق ۱۳۲ کیلوولت باشت با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان افتتاح شد.

رحمانی همچنین اعلام کرد که مابقی پروژه‌های برق‌رسانی در سفر آینده رئیس جمهور به استان افتتاح خواهند شد و دو پروژه دیگر تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسند. او افزود که در هفته دولت، اجرای شش پروژه جدید توسعه انرژی برق با سرمایه‌گذاری ۳۲۲۹ میلیارد تومان در استان آغاز شد.

استاندار با بیان نقش حیاتی این پروژه‌ها در توسعه زیرساخت‌های انرژی استان، خاطرنشان کرد: بیشتر این پروژه‌ها تا قبل از فصل گرما آماده بهره‌برداری خواهند شد تا مردم استان از خدمات ارائه شده بهره‌مند شوند. رحمانی این اقدامات را نمونه‌ای از توجه دولت مردمی دانست و ابراز امیدواری کرد که با اجرای این پروژه‌ها، کهگیلویه و بویراحمد در سال آینده در زمره پنج استان برتر کشور در زمینه زیرساخت‌های برق قرار گیرد و موجبات رونق اقتصادی و آرامش بیشتر مردم را فراهم کند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار