نمایش دلپذیر هندبال در دهدشت؛
شکست نزدیک فرازبام خاییز مقابل سایپا در هفته نخست لیگ برتر هندبال

دهدشت_صبح خرد؛ در چارچوب هفته اول لیگ برتر هندبال مردان کشور، تیم فرازبام خاییز دهدشت در خانه میزبان سایپای تهران بود و در نهایت با نتیجه نزدیک ۳۱به ۳۰ مغلوب شد.
این دیدار که تقابل استعدادهای بومی و جوان کهگیلویه با رهبری حمید ربانی با ملیپوشان باتجربه سایپا بود، در نیمه نخست با برتری قاطع مهمان و اختلافی تا ۱۰ گل همراه شد. اما در نیمه دوم، فرازبام با انگیزه و حمایت هواداران پرشور خود نمایشی درخشان ارائه داد و فاصله ۱۱ امتیازی را جبران کرد.
در شرایطی که بسیاری از مسئولان شهرستان در سالن حضور نداشتند، هواداران خونگرم دهدشتی بار دیگر یار همراه فرازبام بودند و با حمایت بیامان خود فضای کمنظیری در سالن رقم زدند.
در نهایت، سایپا مدعی قهرمانی با تکیه بر تجربه و ستارههای ملیپوش خود موفق شد با اختلاف حداقلی پیروز شود، اما نمایش جسورانه و امیدوارکننده بازیکنان نوجوان و جوان فرازبام نوید روزهای درخشانی برای هندبال کهگیلویه دارد.
دهدشت و سالن شهید باهنر با نمایش دلپذیر هندبال عصر پاییزی قشنگی رقم زد و اگر چه تیم بومی و مستعد فرازبام مردم همراه را کنار خود دید اما جایگاه ویژه نمایش نازیبای ناهمراه شورای اداری کهگیلویه بود.
انتظار میرود مسئولان شهرستان همراه مردم کنار تیم های شهرستان در مسابقات مختلف باشند تا حداقل با ایجاد انگیزه توان وروحیه مضاعفی به ورزشکاران تزریق شود.
برچسب ها :فرازبام، صبح خرد، سایپا، دهدشت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0