تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مهر 1404 - 17:56 - یکشنبه 12 اکتبر 2025 - 17:56

حضور موثر دکتر بهرامی در لیدوما؛

حمایت از فرهنگ بومی و رونمایی از کتاب فاخر دنا/+تصاویر

حمایت از فرهنگ بومی و رونمایی از کتاب فاخر دنا/+تصاویر
رونمایی از کتاب ارزشمند خانم دکتر رکسانا ضرغامپور بوبراحمدی تحت عنوان «طلای سفید دنا باریجه» بود که با حضور دکتر بهرامی صورت پذیرفت. این اثر فاخر که به بررسی جنبه‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی منطقه دنا پرداخته، مورد استقبال گسترده حاضران قرار گرفت و به عنوان سندی معتبر در حوزه فرهنگ بومی معرفی شد.

صبح خرد-تهران؛ نهمین دوره جشنواره فرهنگی و هنری لیدوما، ویژه معرفی و تجلیل از فرهنگ و هنر لرتباران پنج استان کشور، با شکوهی خاص در سالن وزارت کشور برگزار گردید. این جشنواره که با حضور هنرمندان برجسته و خوانندگان مطرح استان‌ها همراه بود، فرصتی مغتنم برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری منطقه و همچنین تقدیر از نخبگان عرصه‌های مختلف فرهنگی فراهم ساخت.

در این رویداد مهم، دکتر بهرامی، نماینده محترم شهرستان بویراحمد و دنا، به عنوان تنها نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد، حضوری فعال و مستمر از آغاز تا پایان مراسم داشتند. تعهد و دغدغه ایشان نسبت به ارتقاء سطح فرهنگی جوانان استان، که پیش‌تر نیز با عملکرد درخشان در شهرداری یاسوج و حمایت‌های مستمر از جوانان به اثبات رسیده است، بار دیگر در این جشنواره به روشنی نمایان گردید.

از نکات برجسته این جشنواره، رونمایی از کتاب ارزشمند خانم دکتر رکسانا ضرغامپور بوبراحمدی تحت عنوان «طلای سفید دنا باریجه» بود که با حضور دکتر بهرامی صورت پذیرفت. این اثر فاخر که به بررسی جنبه‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی منطقه دنا پرداخته، مورد استقبال گسترده حاضران قرار گرفت و به عنوان سندی معتبر در حوزه فرهنگ بومی معرفی شد.

جشنواره لیدوما با هدف حفظ، معرفی و ترویج فرهنگ لرتباران پنج استان، با برنامه‌های هنری متنوع و تجلیل از نخبگان فرهنگی، بار دیگر اهمیت حمایت از فرهنگ بومی را برجسته ساخت. حضور موثر نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در این رویداد، امیدبخش توسعه پایدار و ارتقاء جایگاه فرهنگی این استان در سطح ملی می‌باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.