تاریخ انتشار : شنبه 26 مهر 1404 - 16:31 - شنبه 18 اکتبر 2025 - 16:31

با تعامل اداره کل ورزش وجوانان و فرماندار؛

گره عمرانی یک پروژه بعد چهار دهه در سی سخت حل شد /+تصاویر

گره  عمرانی یک پروژه بعد چهار دهه در سی سخت حل شد /+تصاویر
بعد حدود چهل سال و با تلاش و تعامل اداره کل ورزش وجوانان وفرمانداری یک چالش مهم عمرانی در سی سخت به سرانجام رسید.

سی سخت_صبح خرد؛  پایان انتظار ۴۰ ساله ورزش سی‌سخت؛ محوطه سالن‌های ورزشی ساماندهی وآسفالت شد. 

مجید پارسایی، سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان کهگیلویه‌وبویراحمد از ساماندهی و آسفالت‌ محوطه سالن‌های ورزشی سی‌سخت پس از حدود چهار دهه خبر داد.

به گفته پارسایی، عملیات جدول‌کشی، محوطه‌سازی، اجرای دیوار حائل، زیرسازی و آسفالت در زمینی به مساحت ۴ هزار و ۷۵۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی در حال اجراست.

او افزود: این پروژه حاصل همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان، فرمانداری دنا، دفتر فنی اداره‌کل و پیمانکاران مربوطه است و تکمیل آن هدیه‌ای به مردم شریف سی‌سخت خواهد بود.

پارسایی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های ورزشی در شهرهای دنا گفت: در سال‌های اخیر میزبانی دوره‌های مربیگری سطح یک آسیا، اردوهای مختلف تیم‌ها و مسابقات استانی در حوزه بانوان و آقایان در سی‌سخت ، باعث افزایش نشاط اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.