تاریخ انتشار : دوشنبه 10 آذر 1404 - 22:11 - دوشنبه 1 دسامبر 2025 - 22:11

یادداشت متفاوت امام جمعه دهدشت؛

احتکار برنج خیانت آشکار به سفره مردم است

احتکار برنج خیانت آشکار به سفره مردم است
امام جمعه دهدشت در نگارشی کوتاه به موضوع احتکار برنج در شهرستان واکنش نشان داد.

دهدشت-صبح خرد؛ حجت السلام وحدانی فر نوشت؛  احتکار برنج خیانتی آشکار نسبت به مردم تلقی می‌شود و در زمانه‌ای که التهاب در بازار جریان دارد، هیچ فردی مجاز نیست با تمسک به نیاز عمومی، انبارها را انباشته کند و سفره‌های مردم را خالی بگذارد.

به همه دستگاه‌های مسئول در عرصه نظارت اعلام می‌شود که هرگونه نرمش در برخورد با محتکران و گران‌فروشان مردود دانسته می‌شود و هر تلاشی برای کاستن از جریمه یا عدول از اجرای قانون باید گزارش شود.

اعاده آرامش به بازار و کاهش فشار معیشتی بر مردم تنها هنگامی محقق می‌شود که برخورد قاطع، مستمر و بی‌ملاحظه اعمال شود و برای مواجهه با هر نوع تخلف نیز سازوکار قانونی وجود دارد.

ریشه تداوم نابسامانی‌ها در کمبود جدیت و انسجام در اجرای مقررات قرار دارد و همین ضعف امکان استمرار تخلفات را فراهم می‌کند. مردم باید اطمینان داشته باشند که دستگاه‌های نظارتی و قضایی در کنار آنان فعالیت می‌کنند و اجازه نمی‌دهند بازار برنج به عرصه توسعه سودجویی و بی‌قانونی تبدیل شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.