تاریخ انتشار : سه‌شنبه 11 آذر 1404 - 18:55

شورای اشتغال لنده با حضور مدیرکل تعاون

اختصاص ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی برای رونق تولید در شهرستان لنده

اختصاص ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی برای رونق تولید در شهرستان لنده
۴۳۶ میلیارد ریال از محل جز ۱-۷ و بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال از محل جز ۲-۷ قانون بودجه برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی و رونق تولید در بین ۱۳ دستگاه اجرایی شهرستان توزیع خواهد شد.  

صبح خرد؛ در نشست شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان لنده که با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، معاونین، رؤسای ادارات و بانک‌های شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، فرماندار لنده از اختصاص بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی از محل تبصره‌های جز ۱-۷ و ۲-۷ تبصره ۱۵ قانون بودجه خبر داد.  

سید محمد تقوی فرماندار شهرستان لنده با اشاره به سهم شهرستان از این اعتبارات گفت: ۴۳۶ میلیارد ریال از محل جز ۱-۷ و بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال از محل جز ۲-۷ قانون بودجه برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی و رونق تولید در بین ۱۳ دستگاه اجرایی شهرستان توزیع خواهد شد.  

وی با تأکید بر ضرورت نظارت دقیق بر روند پرداخت و اجرای این تسهیلات افزود: «نباید حتی یک ریال از این اعتبارات خارج از مسیر اشتغال هزینه شود و ادارات متولی موظفند با دقت و حساسیت کامل بر اجرای طرح‌ها نظارت داشته باشند.»  

تقوی تشکیل کمیته نظارت و کنترل بر پرداختی‌ها را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: هیچ‌گونه کم‌کاری و سهل‌انگاری در استفاده از این تسهیلات پذیرفته نخواهد شد و همه دستگاه‌ها باید بر اساس قوانین و شیوه‌نامه‌های ابلاغی پیگیر اجرای صحیح اعتبارات باشند.  

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار