تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶

در جشنواره بزرگ خیرین مدرسه‌ساز کشور عنوان شد:

خیرین نشاط را به فضای آموزشی هدیه می دهند

خیرین نشاط را  به فضای آموزشی هدیه می دهند
بیست‌ و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کشور، با حضور مسئولان کشوری و استانی، مدیران آموزش‌ و پرورش، خیرین نیک‌اندیش و جمعی از فرهنگیان، در سالن اجتماعات فردوسی آموزش‌ و پرورش شهرستان گچساران برگزار شد.

گچساران-صبح خرد؛ بیست‌ و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کشور، با حضور مسئولان کشوری و استانی، مدیران آموزش‌ و پرورش، خیرین نیک‌اندیش و جمعی از فرهنگیان، در سالن اجتماعات فردوسی آموزش‌ و پرورش شهرستان گچساران برگزار شد.

استاندار، خیرین را بازوان توانمند آموزش و پرورش خواند و گفت: آنان نشاط را به فضای آموزشی هدیه می‌دهند و فرصت برابر آموزشی ایجاد می‌کنند.

استاندار از تمایل رئیس‌جمهور به مدرسه‌سازی تقدیر کرد و امیدوار شد با تخصیص منابع بیشتر، از ظرفیت خیرین برای جبران کمبودها استفاده شود.

در بخشی دیگر از سخنانش، استاندار از یک «طرح ملی» برای اصلاح نظام پرداخت یارانه‌ها و توزیع عادلانه‌تر منابع خبر داد و گفت هدف، حمایت مستقیم از مصرف‌کننده نهایی است تا قدرت خرید تا دهک هشتم جامعه افزایش یابد.

این جشنواره با هدف قدردانی از نقش ماندگار خیرین مدرسه‌ساز در توسعه فضاهای آموزشی، ترویج فرهنگ مشارکت مردمی و تقویت عدالت آموزشی در مناطق مختلف کهگیلویه‌وبویراحمد برگزار شد و در آن بر اهمیت همکاری دولت و مردم در ساخت، تجهیز و نوسازی مدارس تأکید شد.

در این آیین، مسئولان ضمن قدردانی از تلاش‌های ارزشمند خیرین مدرسه‌ساز، نقش آنان را در آینده‌سازی نسل‌های امروز و فردای کشور بی‌بدیل دانستند و خاطرنشان کردند که سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش، ماندگارترین و اثربخش‌ترین خدمت اجتماعی است.

در پایان این مراسم، از جمعی از خیرین مدرسه‌ساز تجلیل به‌عمل آمد و بر تداوم این حرکت ارزشمند در راستای ارتقای زیرساخت‌های آموزشی تأکید شد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار