تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۰:۵۸

در راهپیمایی ۲۲بهمن بهمن:

مردم گچساران با حضوری کم نظیر جلوه ای از وفاداری را به نمایش گذاشتند

مردم گچساران با حضوری کم نظیر جلوه ای از وفاداری را به نمایش گذاشتند
مردم ولایتمدار و همیشه درصحنه گچساران همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با حضوری پرشور و کم‌نظیر در راهپیمایی ۲۲ بهمن، جلوه‌ای از وحدت، همبستگی و وفاداری به آرمان‌های انقلاب را به نمایش گذاشتند.

به گزارش “صبح خرد “،،  خیابان‌های «بام نفت ایران» رنگ و بوی حماسه به خود گرفت؛ مردمی که با در دست داشتن پرچم‌های سه‌رنگ جمهوری اسلامی، تصاویر حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب تجدید میثاق کردند.
اقشار مختلف مردم از کودک و نوجوان تا جوانان، بانوان، سالمندان، فرهنگیان، دانشجویان، دانش‌آموزان، اصناف، روحانیون و مسئولان شهرستان، دوشادوش یکدیگر در این آیین ملی حضور یافتند و با مشت‌های گره‌کرده، پیام ایستادگی و استکبارستیزی ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند.
در مسیر راهپیمایی، پلاکاردهایی با مضامینی چون «انقلاب انفجار نور بود»، «۲۲ بهمن یوم‌الله است» و «ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آماده» در دستان راهپیمایان خودنمایی می‌کرد و شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» بار دیگر طنین‌انداز شد.


حضور عشایر غیور و همیشه درصحنه منطقه با پوشش‌های سنتی و اصیل لر و ترک، جلوه‌ای ویژه به این اجتماع باشکوه بخشیده بود؛ مردمانی که همواره در صف نخست دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.
راهپیمایان مسیر «مسجد شهیدان» تا مجموعه ورزشی «پد خندق» را با شور و شعور انقلابی پیمودند و با سردادن شعار «ما همه سرباز توایم خامنه‌ای، گوش‌به‌فرمان توایم خامنه‌ای» و «این‌همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده» بار دیگر همبستگی خود را با ملت بزرگ ایران اعلام کردند.


اجرای سرود همگانی انقلاب اسلامی در محل تجمع پایانی، فضای مجموعه ورزشی «پد خندق» را آکنده از شور و شعف کرد. سخنرانی «علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت سیزدهم، از دیگر برنامه‌های شاخص این مراسم بود.
این آیین باشکوه درنهایت با قرائت قطعنامه پایانی و تأیید بندهای آن با فریادهای «الله‌اکبر» شرکت‌کنندگان به پایان رسید؛ راهپیمایی‌ای که بار دیگر نشان داد گچساران، قلب تپنده نفت ایران، همچنان استوار و یک‌صدا در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی گام برمی‌دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار