تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 فروردین 1405 - 12:13

اخبار جنگ؛

توقیف اموال ۱۶ فرد خارج‌نشین و دو چهره مشهور

توقیف اموال ۱۶ فرد خارج‌نشین و دو چهره مشهور
دادستان گلستان از شناسایی اموال ثبتی ۱۶ نفر که به همکاری با آمریکا و اسرائیل پرداخته‌اند خبر داد و گفت: اموال این افراد در حال شناسایی است و توقیف خواهد شد.

میزان: هدی رزاقی نژاد،  دادستان مرکز استان گلستان اعلام کرد:  ۱۶ فرد به حمایت از اسرائیل و دولت آمریکا پرداخته‌اند و ساکن خارج از ایران هستند، گفت: با کمک دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی، اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، راهور، بورس و شورای هماهنگی بانک‌ها، همچنین سامانه سهام قوه قضائیه اموال این افراد در حال شناسایی است و پرونده در دادسرای مرکز استان تشکیل شده است.

قوه+قضائیه

رزاقی نژاد، با اشاره به قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با اسرائیل و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، گفت: اموال این افراد بر اساس این قانون در حال شناسایی است و توقیف خواهد شد.

وی ادامه داد: طبق این قانون اموال همه کسانی که به هر نحو با دشمن چه به صورت عملی و چه به صورت فعالیت رسانه‌ای و تبلیغی همکاری می‌کنند، مصادره می‌شود.

وی ادامه داد: در بین این افراد نام دو چهره مشهور هم وجود دارد که به محض نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار