برخورد با ۱۰ واحد صنفی متخلف در بازرسی از بازار شهر لنده
لنده-صبح خرد؛ فرماندار شهرستان لنده گفت: در راستای نظارت و کنترل بازار در ایام تعطیلات پایان سال و شرایط جنگی با توجه به تاکیدات استاندار استان ، امروز بازرسان گشت مشترک صنعت، معدن تجارت، تعزیرات حکومتی، جهادکشاورزی ، شبکه بهداشت و درمان و نمایندگان فرمانداری وارد بازار شدند و پس از بررسی بیش از ۲۰
لنده-صبح خرد؛ فرماندار شهرستان لنده گفت: در راستای نظارت و کنترل بازار در ایام تعطیلات پایان سال و شرایط جنگی با توجه به تاکیدات استاندار استان ، امروز بازرسان گشت مشترک صنعت، معدن تجارت، تعزیرات حکومتی، جهادکشاورزی ، شبکه بهداشت و درمان و نمایندگان فرمانداری وارد بازار شدند و پس از بررسی بیش از ۲۰ واحد صنفی با ۱۰ واحد متخلف برخورد کردند.
تقوی گفت: در سه ماهه اخیر در طی بازرسی های انجام شده از بازار شهرستان لنده تعداد ۴۵ واحد صنفی متخلف شناخته شده ، که با تشکیل فرم گزارش بازرسی جهت سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان لنده معرفی شدند. وی عمده تخلفات را عدم درج قیمت، گرانفروشی و عدم ارایه فاکتور خرید عنوان کرد.
فرماندار شهرستان افزود: در سه ماه گذشته ۱۳گشت مشترک با حضور دستگاههای نظارتی انجام شده که در نتیجه ۷۶ بازرسی واحد صنفی صورت گرفته و از
مجموع این بازرسی ها ۲۳مورد در ایام جنگ رمضان انجام شد.
فرماندار شهرستان در ادامه گفت: بر اساس سیاستهای دولت مبنی بر تلاش برای تامین اقلام و کالاهای اساسی و معیشت مردم ، در این ایام منتهی به پایان سال ۳۰ تن برنج دولتی و ۱۸ تن مرغ توزیع شد که در حال حاضر هم مرغ و هم برنج دولتی به اندازه کافی در بازار موجود است و هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی تزریق ۲۰۰ کیسه آرد ترمیمی برای نانوایی ها را از دیگر اقدامات این ایام برشمرد و افزود: در خصوص آرد نیز هیچ مشکلی وجود ندارد
برچسب ها :، انصراف، انتخابات، صبح خرد ، #تصادف لنده #صبح خرد #کوه سیاه #جاده های مرک ، بازار لنده ، فرماندار لنده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0