تاریخ انتشار : شنبه 5 اردیبهشت 1405 - 19:31 - شنبه 25 آوریل 2026 - 19:31

پریوش نقدی:

کارکنان بهزیستی گچساران تا پایان پیروزی نهایی در کنار مردم خواهند بود

کارکنان بهزیستی گچساران تا پایان پیروزی نهایی در کنار مردم خواهند بود

به گزارش “صبح خرد “،در راستای تجمعات شبانه مردمی و حمایت از اقتدار ایران اسلامی ،ااداره بهزیستی شهرستان گچساران با برپایی موکبی،خدماتی متنوع فرهنگی و اجتماعی برای مردم ارائه می دهد. پریوش نقدی رئیس اداره بهزیستی شهرستان گچساران در گفتگو با خبرنگار ما گفت:مشاوران اورژانس اجتماعی در موکب مستقر شده و به ارائه مشاوره های

به گزارش “صبح خرد “،در راستای تجمعات شبانه مردمی و حمایت از اقتدار ایران اسلامی ،ااداره بهزیستی شهرستان گچساران با برپایی موکبی،خدماتی متنوع فرهنگی و اجتماعی برای مردم ارائه می دهد.


پریوش نقدی رئیس اداره بهزیستی شهرستان گچساران در گفتگو با خبرنگار ما گفت:مشاوران اورژانس اجتماعی در موکب مستقر شده و به ارائه مشاوره های رایگان به مراجعین می پردازند.


وی ادامه داد: خوشبختانه افراد دارای معلولیت بدون هیچ گونه محدودیتی در کنار سایر شهروندان در این تجمعات بزرگ حضور می یابند.
نقدی اذعان داشت:حضور پررنگ کارکنان بهزیستی در کنار مردم نشان دهنده همراهی و همدلی و اهمیت حمایت از اقشار مختلف کشور در کنار ملت است.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان گچساران بیان کرد: خوشبختانه استقبال خوبی از خدمات مشاوره ای بهزیستی شده است.
پریوش نقدی در پایان گفت:این اداره تا پایان پیروزی نهایی و تجمع حماسی در کنار مردم غیرتمند شهرستان خواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.