تاریخ انتشار : یکشنبه 3 خرداد 1405 - 23:24 - یکشنبه 24 مه 2026 - 23:24

فرماندار لنده

طرح‌های گردشگری مارون و موگر شهرستان لنده وارد فاز اجرا می‌شوند

طرح‌های گردشگری مارون و موگر شهرستان لنده وارد فاز اجرا می‌شوند
مطالعات طرح‌های ساماندهی ساحل رودخانه مارون و گردشگری روستای موگر به مراحل پایانی خود نزدیک شده است. پس از اتمام این مطالعات و اخذ مجوز ماده ۲۳، این دو طرح گردشگری امسال اجرایی خواهند شد تا ظرفیت‌های گردشگری منطقه بیش از پیش توسعه یابد. فرماندار شهرستان لنده همچنین از پیگیری برای رفع معارضات و تکمیل طرح گردشگری موگر و همچنین ایمن‌سازی و ساماندهی ورودی غار موگر خبر داد که در مراحل اجرایی قرار دارند.

لنده صبح خرد؛ فرماندار شهرستان لنده در حاشیه مراسم پاکسازی و نظافت ساحل رودخانه مارون که با حضور جمعی از مردم، جوانان و مدیران شهرستان برگزار شد،‌ گفت: پس از تصویب دو طرح گردشگری حاشیه رودخانه مارون و طرح گردشگری موگر ، مطالعه این طرح‌ها توسط طرح و برنامه اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری تکمیل و منجر به اخذ مجوز ماده ۲۳ خواهد شد و این دو طرح امسال آغاز به کار خواهند کرد.

تقوی رفع معارض و نواقصات طرح گردشگری موگرمون پس از چند سال را از دیگر اقدامات ارژشمند برشمرد و اظهار امیدواری کرد که این طرح در سال جاری تکمیل و به بخش خصوصی واگذار شود.

وی از ایمن سازی و ساماندهی ورودی غار گردشگر پذیر موگر و جاده دسترسی آن خبر داد و خاطرنشان کرد: این طرح مهم گردشگری هم اکنون از محل اعتبارات اقماری و پیگیری بخشداری مرکزی در حال انجام است و به زودی در اختیار مسافران، میهمانان و گردشگران قرار خواهد گرفت.

فرماندار شهرستان حرکت های خودجوش جوانان ، طبیعت دوستان، طبیعت یاران و حافظان محیط زیست را قابل تقدیر دانست و بیان کرد: بی شک دولت با تمام توان در کنار این عزیزان است و با همه توان از این حرکت های ارزشمند زیست محیطی حمایت می کنند.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.