تاریخ انتشار : سه‌شنبه 19 خرداد 1405 - 13:01

در راستای ارتقای کیفیت نظام آموزشی و رفع چالش‌های موجود؛

جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان باشت با تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای تحقق اهداف کلان نظام تعلیم و تربیت برگزار شد.

جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان باشت با تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای تحقق اهداف کلان نظام تعلیم و تربیت برگزار شد.
جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان باشت با تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای تحقق اهداف کلان نظام تعلیم و تربیت برگزار شد.

به گزارش” صبح خرد” این جلسه با حضور فرماندار،دادستان،مدیر آموزش وپرورش، شهردارانِ شهرهای باشت و بوستان، فرماندهی محترم نیروی انتظامی و جمعی دیگر از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد،

در این نشست که به ریاست جناب آقای «بهنام برازنده»، فرماندار شهرستان باشت، تشکیل گردید، تمرکز اصلی بر رصد دقیق میزان پیشرفت مصوبات پیشین و همچنین اتخاذ تصمیمات راهبردی برای بهبود کیفیت آموزش،ثبت نام دانش آموزان ورعایت محدوده جغرافیایی ثبت نام پایه های ورودی اول،هفتم ودهم ،معدل دانش آموزان،رصد وپایش دانش آموزان کنکوری جدید وسالهای گذشته و زیرساخت‌های آموزشی قرار داشت.

در ابتدای این نشست، مدیر آموزش و پرورش شهرستان با ارائه گزارشی جامع، ضمن تقدیر از همراهی اعضای شورا، به تشریح اولویت‌های کنونی این نهاد پرداخت. وی با اشاره به «نهضت مدرسه‌سازی» به عنوان یکی از تکالیف مهم دولت، اظهار داشت: «با توجه به تأکیدات ویژه ریاست محترم جمهور، این موضوع در اولویت کاری ما قرار گرفته است. در همین راستا، حضور آقای دهقانی، نماینده ویژه دولت در استان، فرصت مغتنمی برای پیگیری و تسریع در روند تکمیل پروژه‌های آموزشی بود که با جدیت در حال پیگیری است تا شاهد بهبود زیرساخت‌های فیزیکی مدارس باشیم.»

مدیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ثبت‌نام دانش‌آموزان پرداخت و تأکید کرد: «برای ساماندهی بهینه و جلوگیری از تراکم غیرمنطقی در مدارس، رعایت محدوده جغرافیایی ثبت‌نام برای پایه‌های هفتم و دهم الزامی است و از والدین درخواست داریم در این زمینه با مدارس همکاری لازم را داشته باشند.»

وی در ادامه با اشاره به موفقیت‌های آموزشی افزود: «خوشبختانه برگزاری کلاس‌های «طرح نفت» نتایج بسیار درخشانی به همراه داشت و راندمان این دوره‌ها نشان داد که با برنامه‌ریزی هدفمند، می‌توان سطح کیفی آموزش را ارتقا داد.»

این مقام مسئول در ادامه به چالش‌های پیش‌رو اشاره کرد و گفت: «با توجه به شرایط خاص و حساسیت‌های موجود، آمادگی‌های لازم برای برگزاری امتحانات نهایی فراهم شده است. اولویت ما حفظ امنیت و سلامت دانش‌آموزان است و در صورت بروز شرایط ویژه و نامساعد، پیش‌بینی‌های لازم برای برگزاری امتحانات به صورت مجازی اتخاذ شده تا هیچ دانش‌آموزی از مسیر تحصیل بازنماند.»

وی در پایان با تأکید بر اهمیت کارنامه تحصیلی دانش‌آموزان، تصریح کرد: «بحث «معدل دانش‌آموزان» و سوابق تحصیلی، امروز بیش از هر زمان دیگری در سرنوشت تحصیلی و ورود به دانشگاه‌ها تعیین‌کننده است. از این رو، از همکاران فرهنگی و اولیای محترم خواستارم که با نظارت مستمر و توجه ویژه، همراهی لازم را برای ارتقای معدل دانش‌آموزان عزیز داشته باشند.»

بهنام  برازنده، فرماندار باشت و رئیس شورای آموزش و پرورش، ضمن تأکید بر لزوم هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های اجرایی در مسیر تعلیم و تربیت، اظهار داشت: «آموزش و پرورشِ توانمند، زیربنای توسعه پایدار شهرستان است و هیچ‌گونه کوتاهی در تحقق مصوبات این شورا پذیرفتنی نیست.» در این جلسه که با حضور دادستان محترم، شهردارانِ شهرهای باشت و بوستان، فرماندهی محترم نیروی انتظامی و جمعی دیگر از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، گزارش کاملی از اقدامات انجام‌شده در خصوص پیگیری مصوبات گذشته ارائه گردید. اعضای شورا در فضایی تعاملی و با هدف گره‌گشایی از مسائل آموزشی، بر سرِ چند طرح جدید به توافق رسیدند که اجرایی شدن آن‌ها می‌تواند تأثیر بسزایی در بهبود وضعیتِ مدارس و رفاهِ حال دانش‌آموزان و فرهنگیان عزیز داشته باشد. این هم‌گرایی مسئولانِ عالی‌رتبه با مدیریت آموزشی شهرستان، نشان‌دهنده اراده جمعی برای رفع موانع و ایجاد بستری مناسب برای پرورش استعدادهای درخشان در شهرستان باشت است. انتظار می‌رود با پیگیریِ مداوم این مصوبات، در آینده‌ای نزدیک شاهد دستاوردهای ملموس و خبرهای خوش‌تری برای جامعه فرهنگی و دانش‌آموزی شهرستان باشیم.

در ادامه، فرماندار با ارائه گزارشی از معاونت آموزشی مدیریت آموزش وپرورش  خواست  تا وضعیت دانش آموزان پایه های دوازدهم که آماده کنکور سراسری هستند را رصد وبا پایش  آنها مشکلات را بررسی  تا نتیجه بهتری برای شهرستان داشته باشیم.

در پایان  سایر اعضای شورا ضمن تأیید گزارش‌های ارائه‌شده، بر حمایت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی برای تحقق این اهداف تأکید کردند .مصوبات جدیدی را به تصویب رساندند.

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار