تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 تیر 1405 - 1:55

فضای مجازی؛

روایت متفاوت تاجگردون پس از ابقای دوباره؛ از خستگی تا ایستادگی در برابر “تخریب سازمان‌یافته”

روایت متفاوت تاجگردون پس از ابقای دوباره؛ از خستگی تا ایستادگی در برابر “تخریب سازمان‌یافته”
غلامرضا تاجگردون پس از انتخاب دوباره به ریاست کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، به جای انتشار یک پیام تبریک یا قدردانی مرسوم، یادداشتی متفاوت و صریح منتشر کرد؛ روایتی شخصی از تردید برای نامزدی، فشارهای سیاسی و رسانه‌ای، و دلایلی که او را به ادامه مسیر در مجلس دوازدهم رساند.

“صبح خرد”؛ غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، پس از انتخاب مجدد در رأس این کمیسیون، با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خود، از ناگفته‌های ماه‌های اخیر و فضای پرحاشیه‌ای که به گفته او علیه‌اش شکل گرفته بود، سخن گفت.

او در این یادداشت تأکید کرده است که این نوشته بیش از آنکه جنبه خبری داشته باشد، برای ثبت یک روایت شخصی و ماندگار است؛ روایتی از مسیری که به انتخاب دوباره او در رأس مهم‌ترین کمیسیون اقتصادی مجلس انجامید.

تاجگردون با اشاره به اینکه در دوره یازدهم مجلس حضور نداشت اما اکنون برای نهمین سال ریاست کمیسیون برنامه و بودجه را برعهده گرفته، این اتفاق را «یک رکورد» توصیف کرده و نوشته است که شاید تا سال‌ها کسی نتواند آن را تکرار کند.

وی همچنین فاش کرده است که در ابتدا تمایلی به نامزدی دوباره برای مجلس نداشته و قصد داشته بیشتر در کنار مردم و جوانان منطقه فعالیت کند، اما اصرار دوستان، همکاران و شرایط خاص کشور، او را به بازگشت به رقابت‌های انتخاباتی ترغیب کرده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در بخش دیگری از یادداشت خود، از آنچه «تخریب گسترده و سازمان‌یافته» علیه خود در فضای مجازی و خارج از کشور خوانده، گلایه کرده و مدعی شده است برخی جریان‌ها با صرف هزینه‌های سنگین، عملیات رسانه‌ای گسترده‌ای را علیه او هدایت کردند.

متن کامل یادداشت غلامرضا تاجگردون بدین شرح است:

«این یادداشت بیشتر کاربرد منطقه‌ای برای من دارد و شاید ضرورتی به طرح نبود ولی لازم دیدم بگذارم.

انتخابات سال سوم دوره دوازدهم مجلس برگزار شد و با رأی اعتماد همکاران عزیزم مجدداً شدم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه.

علیرغم اینکه دوره یازدهم نگذاشتند من در مجلس باشم، ولی با این رأی، ۹ سال می‌شود که رئیس کمیسیون هستم و این فکر کنم یک رکورد است و کسی بیشتر از من رئیس کمیسیون برنامه و بودجه نشده و شاید هم نخواهد شد.

امسال، مسأله این بود که عمداً خستگی بود و دوست داشتم بیشتر به امورات ریزتر مردم برسم و میدان را به جوان‌ترها بدهم. تمایل به کاندیداتوری نداشتم. این را تا حدودی همکارانم هم می‌دانستند. اما به چند دلیل و خواست دوستان مجدداً کاندیدا شدم.

یکی شرایط عمومی و خاص کشور، دوم اصرار همکارانم، به چند دلیل؛ اول اینکه در یکی دو ماه گذشته توسط جریان‌ها و افرادی که مشخص است چه گروهی هستند، در سطح بسیار بالا و با هزینه سنگین، تخریب من در فضای مجازی داخلی و خارجی کشور شروع شد و مشخص بود یک خط هدایت می‌کند و این جریان تا حد جاسوسی و… ادامه پیدا کرد.

دوم اینکه انگیزه خود را بیشتر کرد؛ تلاش زشت، غیراخلاقی و مسموم چند انگشت‌شمار افراد مسئله‌دار و بر جای گرم نشسته‌ای بود که به خودشان اجازه داده بودند حتی به برخی همکاران محترمم تماس گرفته و تهدید کنند که گویی مملکت و مملکت فقط گرد آن مکان است که گرد آن نشسته‌اند و خود را گرم می‌کنند…»

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.