تاریخ انتشار : سه‌شنبه 27 مرداد 1405 - 0:28 - سه‌شنبه 18 اوت 2026 - 0:28

محمد بهرامی و شنیدن صدای مردم؛

بهرامی صدای مناطق؛ تلاش برای تحقق عدالت و توزیع عادلانه امکانات در بویراحمد، دنا و مارگون

بهرامی صدای مناطق؛ تلاش برای تحقق عدالت و توزیع عادلانه امکانات در بویراحمد، دنا و مارگون
محمد بهرامی، نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون، با رصد فضای مجازی و توجه به مطالبات و بازخوردهای مردم، بر ضرورت شنیدن صدای مناطق مختلف و حرکت به سمت توزیع عادلانه امکانات تأکید کرده و اجرای پروژه‌های روستایی را گامی در مسیر تحقق عدالت توزیعی دانست.

“صبح خرد”؛ محمد بهرامی، نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون، با انتشار کلیپی از اجرای پروژه جدول‌کشی و بهسازی در یکی از روستاهای حوزه انتخابیه(روستای برد پهن زیلایی)، بر ضرورت توجه جدی‌تر به توسعه روستاها و اجرای برنامه‌های منطقه‌محور تأکید کرد.

بهرامی در توضیح این کلیپ نوشت:

«امروز این ویدیو رو از برد پهن زیلایی برای یکی فرستادم و اونم به من نشون داد.

قطعاً ما متولیان در تحقق عدالت توزیعی هیچگاه برنامه‌های منطقه‌محور رو خوب دنبال نکردیم.

این پروژه‌های توسعه روستایی رو به فال نیک می‌گیریم، اما باید برای عمران و توسعه روستاها تمام دستگاه‌ها تمام قد پای کار باشند.»

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون همچنین بر این باور است که توسعه متوازن روستاها نیازمند برنامه، پیگیری و همت جدی است؛ چرا که خدمت به مردم تنها با شعار محقق نمی‌شود و برای رفع محرومیت و ایجاد زیرساخت باید همه دستگاه‌های مسئول پای کار باشند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

وصال سه‌شنبه , 27 مرداد 1405 - 13:13 - سه‌شنبه , 18 اوت 2026 - 13:13

این پروژه مربوط به روستای اسلام آباد زیلایی هست
لطفاً اصلاح نمایید
همینطور خبر را نزنید
بنده خودم رئیس شورای روستای بردپهن زیلایی هستم