تاریخ انتشار : دوشنبه 20 بهمن 1393 - 14:00 - دوشنبه 9 فوریه 2015 - 14:00

بازدید معاون دانشگاه علوم پزشکی از مراکز بهداشتی درمانی گچساران (گزارش تصویری)

سلام دنا؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از دو مرکز بهداشتی درمانی خیرساز این شهرستان بازدید کرد.   به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلام دنا، سید رشید غفاری در حاشیه‌ی این بازدید که با همراهی مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان، مدیر شبکه بهداشت و درمان و تعدادی از مسئولان شهرستان گچساران

سلام دنا؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از دو مرکز بهداشتی درمانی خیرساز این شهرستان بازدید کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلام دنا، سید رشید غفاری در حاشیه‌ی این بازدید که با همراهی مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان، مدیر شبکه بهداشت و درمان و تعدادی از مسئولان شهرستان گچساران صورت گرفت، اظهار داشت: خوشبختانه با همت دو نیکوکار عزیز، آقایان شکیبایی و توفیقی، برای راه‌اندازی این مراکز بهداشتی درمانی، وضعیت ارائه‌ی خدمات سلامت در این شهرستان به میزان قابل توجهی بهبود یافته است و پیش‌بینی می‌کنیم این روند رو‌به‌رشد در آینده نیز حفظ شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با تقدیر از نیکوکار واقف این مرکز، گفت: در حال حاضر ارائه‌ی خدمات در این مرکز به نحو مطلوبی صورت می‌گیرد و بنا داریم به کمک این نیکوکار، با تعمیر و تجهیز این مرکز کیفیت خدمات را در آن ارتقا دهیم.

غفاری فعالیت این مرکز را در راستای اجرای طرح جدید «حاشیه‌ی شهرها» عنوان کرد و افزود: مرکز بهداشتی درمانی توفیقی، تحت عنوان مرکز سلامت جامعه، تعداد چهار پایگاه سلامت را تحت پوشش دارد که با استقرار پزشک و کارشناسان مختلف از جمله روانشاسی و تغذیه به تعداد قابل توجهی از مردم خدمات متنوع بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

وی با بیان اینکه خدمات خیرین در حوزه‌ی سلامت ماندگار خواهد بود، یادآور شد: مرکز سلامت جامعه توفیقی در یکی از بافت‌های قدیمی شهر دوگنبدان واقع شده است و می‌تواند خدمات بسیار مؤثری را به اهالی این شهرستان ارائه نماید.

گفتنی است تعدادی از کارکنان این مرکز در حاشیه‌ی این بازدید خواستار رفع برخی کمبودهای مرکز شدند که معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با تخصیص مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال برای تجهیزات بخش پزشکی و ۳۰۰ میلیون ریال برای تعمیرات اساسی آن از محل طرح حاشیه‌ی شهرها موافقت کرد و وعده داده است که از هفته جاری روند تعمیرات آن آغاز خواهد شد.

همچنین گفته می‌شود سید پندار توفیقی به‌عنوان نیکوکار متولی راه‌اندازی این مرکز برای خرید تجهیزات آزمایشگاه آن اعلام آمادگی کرده است.

 

در ادامه ی این سفر کاری یک روزه، معاون بهداشتی دانشگاه به همراه تعدادی از مسئولان از روند پیشرفت احداث مرکز بهداشتی درمانی شماره ۲ گچساران توسط خانواده شکیبایی بازدید کرد.

سید رشید غفاری در تشریح روند اجرای این پروژه، گفت: فاز اول مرکز خیرساز شماره دو گچساران که با اهدای بیش از یک میلیارد ریال توسط جناب آقای شکیبایی در حال ساخت است، با پیشرفت خوبی همراه بوده و فاز دوم آن نیز در حال واگذاری به پیمانکار و پیگیری اقدامات لازم است.

غفاری افزود: این مرکز در دو طبقه در حال ساخت است که طبقه‌ی اول آن به بخش درمانی و طبقه‌ی دوم آن به آزمایشگاه مرکزی گچساران اختصاص یافته است.

رئیس مرکز بهداشت استان اظهار امیدواری کرد با راه‌اندازی کامل این دو مرکز شاهد بهبود قابل توجه خدمات سلامت در این شهرستان باشیم.

انتهای پیام/ سجاد بنام

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.