بطحایی:مطالبات فرهنگیان این هفته پرداخت می شود.

جمانیوز: گچساران – معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: یک سوم فضاهای آموزشی موجود در کشور نیازمند تخریب و بازسازی هستند. به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد بطحایی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در گچساران افزود: هم اکنون بیش از۱۰۰هزار فضای آموزشی در کشور وجود دارد. وی بیان کرد:
جمانیوز:
گچساران – معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: یک سوم فضاهای آموزشی موجود در کشور نیازمند تخریب و بازسازی هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد بطحایی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در گچساران افزود: هم اکنون بیش از۱۰۰هزار فضای آموزشی در کشور وجود دارد.
وی بیان کرد: ۱۰درصد از فضاهای آموزشی کشور استیجاری و یا دارای احکام قلع و قمع هستند.
بطحایی افزود: براین اساس تقویت و توسعه فضاهای آموزشی در اولویت برنامه های این وزارت خانه در سال جاری است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش همچنین از پرداخت مطالبات فرهنگیان کشور به جز پاداش بازنشستگان سال ۹۳ در هفته جاری خبرداد.
وی گفت: میزان مطالبات فرهنگیان از این وزارت خانه ۳۳ هزار میلیارد ریال است که در هفته جاری پرداخت می شود.
برچسب ها :بطحایی/فضای آموزشی/مطالبات/فرهنگیان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0