تاریخ انتشار : دوشنبه 22 تیر 1394 - 16:03 - دوشنبه 13 ژوئیه 2015 - 16:03

کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه امدادی کهگیلویه و بویراحمدبا حضور استاندار

کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه امدادی کهگیلویه و بویراحمدبا حضور استاندار

  پایگاه خبری -تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) به گزارش “جمانیوز”وبه نقل ازفارس ، عصر امروز و با حضور سید موسی خادمی استاندار، پژمان نیک‌اقبالی معاون عمرانی استاندار، مسعود مثنوی مدیرعامل هلال‌احمر استان کهگیلویه و بویراحمد و تنی چند از مدیران‌کل و مدیران شهرستانی و با حضور کارکنان هلال‌احمر استان، بزرگترین پروژه امدادی این استان کلنگ‌زنی شد.  این

 

پایگاه خبری -تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir)

به گزارش “جمانیوز”وبه نقل ازفارس ، عصر امروز و با حضور سید موسی خادمی استاندار، پژمان نیک‌اقبالی معاون عمرانی استاندار، مسعود مثنوی مدیرعامل هلال‌احمر استان کهگیلویه و بویراحمد و تنی چند از مدیران‌کل و مدیران شهرستانی و با حضور کارکنان هلال‌احمر استان، بزرگترین پروژه امدادی این استان کلنگ‌زنی شد.

 این پروژه که در محل اداره‌کل هلال‌احمر استان و با ۷ هزار و ۶۰۰ متر مربع زیربنا در فاز اول کلنگ‌زنی شد در ۸ طبقه پیش‌بینی شده است.

در این آیین مدیرعامل هلال‌احمر استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در فاز اول و با اعتبارات ملی و استانی این پروژه را کلنگ‌زنی کرده‌ایم از بهره‌برداری فاز نخست این پروژه در بهمن‌ماه امسال و همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.

مسعود مثنوی گفت: با تکمیل فاز اول این پروژه بخشی از مشکل ترافیک در شهر یاسوج برطرف می‌شود چرا که در فاز نخست و با خاکبرداری ۷ متری یک پارکینگ بزرگ که قابلیت‌های استفاده در زمان‌های بحرانی را دارد به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت: در این زمینه استاندار کهگیلویه و بویراحمد تلاش فراوانی داشت و به اتفاق استاندار در اولین دیدار خود با دبیرکل هلال‌احمر کشور قول مساعد کمک اعتباری را برای ساخت این مجموعه عظیم گرفتیم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان افزود: در همان جلسه بنا را بر این گذاشتیم که چهار میلیارد تومان از اعتبارات از طریق جمعیت هلال‌احمر و چهار میلیارد بقیه تومان بقیه از طریق استانی برای ساخت مجموعه تأمین شود.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.