تاریخ انتشار : جمعه 2 مرداد 1394 - 11:57 - جمعه 24 ژوئیه 2015 - 11:57

صحبت های امامان جمعه استان در مورد مذاکرات/گزیده

صحبت های امامان جمعه استان در مورد مذاکرات/گزیده

پایگاه  خبری -تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir)   طزری امام جمعه چرام: با توافق یا عدم توافق هیچ تغییری در استراتژیک دشمن در قبال ما صورت نخواهد گرفت، به طوری که وزیر امور خارجه آمریکا در ۲ روز گذشته اعلام کرده با اعمال تحریم‌های غیرهسته‌ای، توافق نقض نخواهد شد. وی افزود: این مطلب اوج دشمنی آمریکا در قبال

پایگاه  خبری -تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) نمازجمعه

 

طزری امام جمعه چرام:

با توافق یا عدم توافق هیچ تغییری در استراتژیک دشمن در قبال ما صورت نخواهد گرفت، به طوری که وزیر امور خارجه آمریکا در ۲ روز گذشته اعلام کرده با اعمال تحریم‌های غیرهسته‌ای، توافق نقض نخواهد شد.

وی افزود: این مطلب اوج دشمنی آمریکا در قبال کشور ماست و این نکته برای کسانی که به دنبال بزک کردن آمریکا و جنایات او هستند قابل تامل است.

بنابراین ذوق زدگی‌های عده‌ای بی‌معناست، خوب است این عده کمی تامل کنند تا ببیند سرانجام این مذاکرات به کجا انجامیده می‌شود و چقدر شیطان بزرگ به مفاد مذاکرات در صورت تصویب پایبند است.

امام جمعه موقت یاسوج:

هنوز توافقی شکل نگرفته و شاید جمع‌بندی‌ها نسبت به لوزان در خصوص پرونده‌ای هسته‌ای کشورمان کمی بیشتر شده است.

وی گفت: رهبری معظم انقلاب در خصوص مذاکرات فصل‌الخطاب هستند و در هر کجا که احساس کنند منافع ملت در خطر است زیر بار نخواهند رفت.

امام جمعه موقت یاسوج با تأکید بر اینکه شورای امنیت و برخی قدرت‌های بزرگ به دنبال تأمین منافع اسرائیل در پرونده هسته‌ای ایران هستند، افزود: آن‌ها به دنبال خلع سلاح ایران هستند همان کاری که درست با کشور عراق کردند و ابتدا به بهانه بازرسی‌ها به همه اطلاعات آن کشور دست یافتند و سپس حمله نظامی خود را آغاز کردند.

امام جمعه موقت دهدشت:

تقوی با اشاره به گفته جان کری وزیر خارجه آمریکا مبنی بر این‌که ایران مقتدر می‌توانست ما را از صحنه محو کند افزود: در این مذاکرات قدرت و اقتدار ایران و اعتراف استکبار به ظلم علیه ایران ثابت شده است.

خطیب موقت جمعه دهدشت مذاکرات ایران با آمریکا در مسایل هسته‌ای را به مثابه گفت‌وگوی حضرت موسی(ع) با فرعون خواند و خاطرنشان کرد: خداوند به موسی فرمود فرعون مستکبر است اما تو باید با او مذاکره داشته باشی.

وی با بیان این‌که مذاکرات امروز ما همان مذاکره با فرعون زمان است تصریح کرد: روزی استکبار به سرنوشت فرعون مبتلا خواهد شد.

امام جمعه موقت گچساران: 

 امام جمعه موقت گچساران در خطبه دوم با اشاره به مذاکرات هسته‌ای و توافق ایران با ۵+۱، گفت: مذاکرات هسته‌ای ایران با کشورهای طرف مقابل حدود ۱۲ سال به طول انجامید و در این مدت گروه‌های مذاکره‌کننده هسته‌ای متعددی در داخل داشتیم که از زحمات و تلاش‌های همه آن گروه‌ها تقدیر می‌کنیم.

خواجه‌زاده خاطرنشان کرد: پس از فراز و نشیب‌های گوناگون توافق حاصل شد، اما اجرای این توافق بسیار مشکل است، زیرا طرف ما یعنی آمریکایی‌ها قابل اعتماد نیستند.

وی ابراز کرد: در تنظیم این توافق عواملی نقش داشتند که از آن جمله ترسیم خطوط قرمز نظام از سوی مقام معظم رهبری، تیم مذاکره کننده هسته‌ای، مردم ایران و مدیریت دولت یازدهم بود و این‌ها دست به دست هم داد تا ما به یک توافق تقریبا متوازن دست یابیم و در این توافق ما چیزهایی را از دست دادیم و چیزهایی را هم به دست آوردیم.

امام جمعه موقت گچساران با بیان اینکه برای اجرای این توافق ملت ایران باید صبور باشند، گفت: هرگونه رفتاری از سوی ۵+۱ برای ما مهم نیست.

امام جمعه موقت دیشموک :

خطیب موقت نماز جمعه شهر دیشموک اشاره‌ای به مذاکرات هسته‌ای داشت و گفت: دستگاه دیپلماسی که به همراه تیم مذاکره کننده در جریان مذاکرات به خوبی ثابت کردند که از ظرفیت و جوهره انقلابی و فنی قابل تقدیری برخوردارند و شایسته است همچنان از دستاوردهای مذاکرات با صلابت، صیانت کرد و ضمن رصد جبهه حریف به موقع در راستای منافع ملی و منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلی نظام پاسخ دندان‌شکنی به دشمنان بدهند.

وی متذکر شد: ترجیح منافع ملی به ویژه رعایت اصل انسجام و وحدت ملی در سال همدلی و همزبانی باید مورد توجه تمامی احاد ملت، مردم و دولت‌مردان در مذاکرات هسته‌ای مد نظر قرار گرفته شود.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.