تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۸

بعد از رحیمی و بقایی، اکنون نوبت احمدی‌نژاد است

بعد از رحیمی و بقایی، اکنون نوبت احمدی‌نژاد است

جمانیوز: با شکایت محمود احمدی‌نژاد از جهانگیری که به گفته محسنی‌اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائيه، این شکایت «در مرحله کارهای دادسرايی»، است، فرصتی مناسب برای کشاندن احمدی‌‌نژاد به دادگاه و پاسخ‌گویی وی به اتهاماتی که علیه وی وجود دارد، ایجاد شده است.                                                                                                      فضای سیاسی کشور در روزهای اخیر شاهد موج حمله‌های یاران احمدی‌نژاد به همراه

جمانیوز:

با شکایت محمود احمدی‌نژاد از جهانگیری که به گفته محسنی‌اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائيه، این شکایت «در مرحله کارهای دادسرايی»، است، فرصتی مناسب برای کشاندن احمدی‌‌نژاد به دادگاه و پاسخ‌گویی وی به اتهاماتی که علیه وی وجود دارد، ایجاد شده است.
                                                                                                     رحیمی احمدی بقایی
فضای سیاسی کشور در روزهای اخیر شاهد موج حمله‌های یاران احمدی‌نژاد به همراه برخی رسانه‌های خاص علیه دولت روحانی است؛ حمله‌هایی که دلیل اصلی آن افشای فسادهای گسترده و عظیم بجامانده از دولت‌های نهم و دهم برای کشور است.
به گزارش جمانیوز ، با اینکه تاکنون پرونده‌های زیادی از فسادهای دولت سابق بررسی و تعدادی از معاونان و یاران احمدی‌نژاد نیز محکوم و راهی زندان شده‌اند اما هنوز احمدی‌نژاد به‌عنوان رئیس دولت‌های نهم و دهم که فسادها، تخلفات و قانو‌ن‌گریزی‌های گسترده‌‌ای در زمان ریاستش در کشور رخ داده و علی‌رغم آنکه پرونده‌ای هم برای وی در دادگاه تشکیل و به دادگاه نیز احضار شده، هنوز محاکمه نشده است. با این وجود اخیراً وکیل احمدی‌نژاد از شکایت رسمی او از اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی به اتهام “افترا و نشر اکاذیب” خبر داده که می‌تواند فرصتی باشد برای محاکمه احمدی‌نژاد.
چندی پیش، عادل حیدری، وکیل احمدی‌نژاد، جهانگیری، معاون اول دولت روحانی را متهم کرده است که “در سال‌های اخیر با هدف تخریب باورهای مردم و تشویش در اذهان عمومی، اقدام به طرح اتهامات بی‌اساس علیه دولت قبل” کرده است. او همچنین نسبت به شکایت‌های بیشتر از اعضای کابینه روحانی هشدار داد. اما ساعاتی بعد از اعلام این خبر دفتر جهانگیری از طرح شکایت احمدی‌نژاد در دستگاه قضایی استقبال کرد و گفت “مستندات تخلفات و سوء‌مدیریت‌های” رئیس دولت‌های نهم و دهم را نیز در اختیار مراجع قضایی خواهد گذاشت.
جهانگیری بارها ضمن انتقاد شدید از عملکرد دولت‌های احمدی‌نژاد، به افشای پرونده‌‌های بزرگ فساد مالی و دیگر تخلفات دولت سابق پرداخته است. در آخرین نمونه، وی به برداشت «رقمی بزرگ» از بانک مرکزی در دولت قبل و عدم بازپرداخت آن اشاره کرد و گفت: من تا الان سعی کردم که در مورد مدیران قبلی سخن نگویم و تا این لحظه خیلی از مسائل را نگفتم. بحث بگم‌بگم نیست…من حرفی را می‌زنم که یا وارد مرحله اجرا شده و یا در قوه قضاییه در حال رسیدگی است.
حال با شکایت محمود احمدی‌نژاد از جهانگیری که به گفته محسنی‌اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائيه، این شکایت «در مرحله کارهای دادسرايی»، است، فرصتی مناسب برای کشاندن احمدی‌‌نژاد به دادگاه و پاسخ‌گویی وی به اتهاماتی که علیه وی وجود دارد، ایجاد شده است. در همین زمینه، الهام امین‌زاده، معاون حقوقی رئیس‌جمهور نیز به خبرنگاران گفته است «آقای جهانگیری دفاعیه مورد نظر خودش را تهیه کرده است و کار دفاعش را انجام خواهد داد». امین‌زاده افزوده است که پرونده تخلفاتی که در گذشته در نهاد ریاست‌جمهوری ایران رخ داده نیز در حال تکمیل شدن است.
علاوه‌بر شکایت احمدی‌نژاد از جهانگیری، حمید بقایی هم که به دلیل فساد مالی در زندان به‌سر می‌برد، از اشرفی‌اصفهانی، رئیس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست‌جمهوری شکایت کرده است. یاران احمدی‌نژاد افشای پرونده‌های فساد و تخلفات گسترده خود را “اتهامات بی‌اساس” و “دروغ‌پردازی” و “تخریب” چهره دولت خود می‌دانند اما به‌گفته جهانگیری “دولت کمترین تردیدی در مبارزه با فساد به‌خودش راه نمی‌دهد، علت آن هم این است که متاسفانه مفاسد در کشور بسیار بد شده و اینکه گفته می‌شود یک فساد سیستمی سیاهی مثل یک موریانه به جان این کشور افتاده یک واقعیت است.” با این حال باید منتظر ماند و دید که آیا شکایت احمدی‌‌نژاد و یارانش از دولتمردان یازدهم منجر به محاکمه محمود احمدی‌نژاد خواهد شد یا وی همچون سابق از حضور در دادگاه امتناع و پاسخ‌‌گوی اتهامات وارد شده به خود نخواهد بود.
منبع:آفتاب
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار