تاریخ انتشار : یکشنبه 19 مهر 1394 - 16:47 - یکشنبه 11 اکتبر 2015 - 16:47

سخنرانی سیاسی در مراسم ماه محرم چرام ممنوع است

سخنرانی سیاسی در مراسم ماه محرم چرام ممنوع است

به گرارش جمانیوز، ابراهیم فتاح پور امشب در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان چرام با موضوع ماه محرم و مراسم ایل سوگوار ضمن تسلیت شهادت سرادر رشید اسلام شهید همدانی، اظهار داشت: این شهید بزرگوار همیشه به آرمان‌های نظام و اسلام پایبند بود و در راه آرمان های اسلام و حفاظت از آن به شهادت

به گرارش جمانیوز، ابراهیم فتاح پور امشب در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان چرام با موضوع ماه محرم و مراسم ایل سوگوار ضمن تسلیت شهادت سرادر رشید اسلام شهید همدانی، اظهار داشت: این شهید بزرگوار همیشه به آرمان‌های نظام و اسلام پایبند بود و در راه آرمان های اسلام و حفاظت از آن به شهادت رسید.

نماینده عالی دولت در شهرستان چرام با اشاره به در پیش بودن ایام عزداری اباعبدالله الحسین ابراز کرد: در رابطه با ماه محرم دو بحث فرم و شکل و ظاهر هیئت‌ها و بحث محتوا مدنظر بوده که بحث محتوا از شکل و ظاهر مهم تر است.

فتاح‌پور عنوان کرد: برگزاری مراسم محرم یک کار مردمی و دلی است و نمی‌توان شکل دولتی و رسمی به آن داد و باید مردم خودشان مدیریت کنند و نباید آنها را مجبور کرد که در کدام مکان و امامزاده عزاداری نمود.

وی با اشاره به اینکه امسال ایام انتخابات است، خاطرنشان کرد: سعی کنیم از سخنرانی‌های انتخاباتی و سیاسی در مراسم ماه محرم خودداری کنیم و خیلی به این مسائل ورود نکنیم زیرا ایام عزاداری امام حسین (ع) است.

فتاح‌پور با اشاره به نقش نظارتی بهداشت و درمان در بر اغذیه و نوشیدنی‌های مراسمات، گفت: باید نظارت جدی و کافی در توزیع مواد پخت و پز و نوشیدنی‌ها و مسائل امنیتی و سلامت آن‌ها در دستور کار شبکه بهداشت و درمان چرام قرار گیرد.

رئیس شورای اداری شهرستان چرام با اشاره به اجرای ویژه برنامه‌ها در مراسم عزاداری ماه محرم این شهرستان بیان کرد: مراسم ایل سوگوار در چرام برگزار می‌شود که متولی آن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان است.

وی تاکید کرد: در برگزاری این مراسم همه نیازمندی‌ها و مکان آن توسط دستگاه‌های متولی تامین تا برنامه‌ای مناسب اجرا شود.

فتاح‌پور با اشاره به نقش مهم مداحان در برگزاری عزاداری در ماه محرم، تصریح کرد: در مراسم محرم بحث مداحان خیلی مهم است و سعی شود که چه در بحث انتخاب اشعار و نوشته‌ها و مداحان ساماندهی مطلوبی صورت گیرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.