تداوم بارش باران تا روز شنبه در کهگیلویه وبویراحمد

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) کارشناس مسئول پیشبینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بارندگی از شب گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده و تا روز شنبه ادامه دارد. به گزارش“جمانیوز”خدیجه یاریجو صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: بارندگی از شب گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده
پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir)
کارشناس مسئول پیشبینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بارندگی از شب گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده و تا روز شنبه ادامه دارد.
به گزارش“جمانیوز”خدیجه یاریجو صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: بارندگی از شب گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده است.
این مسئول در هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بارشها ظرف امروز و فردا و تا روز شنبه ادامه دارد.
کارشناس مسئول پیشبینی ادارهکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیشتر بارشها در مناطق گرمسیری استان صورت گرفته است.
وی در خصوص بارندگیهای امسال و پیشبینی نسبت به روند بارشها گفت: پیشبینی بارشهای نرمال را در سه ماهه پاییز و به دنبال آن زمستان در کهگیلویه و بویراحمد داریم.
برچسب ها :باران،جمانیوز،کهگیلویه وبویراحمد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0