تاریخ انتشار : یکشنبه 20 دی 1394 - 21:02 - یکشنبه 10 ژانویه 2016 - 21:02

شعار انتخاباتی اصلاح طلبان مشخص شد؛ “امید و آرامش، رونق اقتصادی”

شعار انتخاباتی اصلاح طلبان مشخص شد؛ “امید و آرامش، رونق اقتصادی”

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) مسئول روابط عمومی شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان در مورد مباحث مطرح شده در جلسه امشب این شورا گفت: در این جلسه انتخاب و تصویب شعار و امضای مشترک اصلاح طلبان و دیگر حامیان دولت در دستور کار بود. به گزارش“جمانیوز”الهام فخاری با اعلام این مطلب به ایلنا افزود:

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir)

مسئول روابط عمومی شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان در مورد مباحث مطرح شده در جلسه امشب این شورا گفت: در این جلسه اصلاح طلبانانتخاب و تصویب شعار و امضای مشترک اصلاح طلبان و دیگر حامیان دولت در دستور کار بود.

به گزارش“جمانیوز”الهام فخاری با اعلام این مطلب به ایلنا افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان، در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اصلاح طلبان با شعار “امید و آرامش، رونق اقتصادی” حضور خواهند داشت و با نام “ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان(گام دوم)” در فضای رقابت انتخاباتی فعالیت خواهند کرد.

وی گفت: در جلسه مذکور گزارشی از پیگیری، مذاکره و رایزنی با دستگاه های مرتبط با فرایند انتخابات ارایه شد . همچنین در جلسه امشب ضمن بررسی عملکرد هیات های اجرایی، انتظارات مردم و نامزدهای انتخابات از نهادهای متصدی امر انتخابات مورد تاکید قرار گرفت.

مسئول روابط عمومی شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان ادامه داد: در این جلسه اظهار امیدواری شد برگزارکنندگان انتخابات با حفظ چارچوب های قانونی، و پرهیز از خطاها و سلیقه های احتمالی، برگ زرین دیگری در جهت انسجام و یکپارچگی ملت عزیز و شریف ایران رقم بزنند.

وی از ارائه گزارش علی صوفی، رییس ستاد اصلاح طلبان تهران از روند تدارک و آماده سازی فعالیت های این ستاد در زمان مقرر خبر داد و گفت: درخصوص امور استانها، ضمن گزارش وضعیت و هماهنگی استانها، آمادگی و انسجام اصلاح طلبان در سراسر کشور امیدبخش ارزیابی شد.

فخاری اظهار کرد: در پایان جلسه نیز آقای عارف از هماهنگی، همکاری و تلاش ارزنده همه شخصیت ها و احزاب اصلاح طلب در این مسیر صمیمانه سپاسگزاری کرد و شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان را در پیشبرد خرد جمعی و حرکت هماهنگ موفق و سربلند توصیف کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.