تاریخ انتشار : جمعه 27 فروردین 1395 - 7:09 - جمعه 15 آوریل 2016 - 7:09

مدیرکل بحران کهگیلویه وبویراحمد : بارندگی های اخیر ۲۰۰میلیون خسارت داشت / تلفات انسانی نداشیم

مدیرکل بحران کهگیلویه وبویراحمد : بارندگی های اخیر ۲۰۰میلیون خسارت داشت / تلفات انسانی نداشیم

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) (صبح خرد)     مدیرکل بحران استان کهگیلویه و بویراحمد از خسارت بیش از ۲۰۰ میلیارد تومانی بارندگی‌های اخیر در این استان خبر داد. به گزارش“جمانیوز”(صبح خرد) سیدعلی وفایی‌مقدم با اشاره به بارندگی‌های اخیر در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در مجموع خسارات زیادی به زیرساخت‌های استان در این بارندگی‌ها وارد شد.

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) (صبح خرد)    

مدیرکل بحران استان کهگیلویه و بویراحمد از خسارت بیش از ۲۰۰ میلیارد تومانی بارندگی‌های اخیر در این استان خبر داد.علی وفایی

به گزارش“جمانیوز”(صبح خرد) سیدعلی وفایی‌مقدم با اشاره به بارندگی‌های اخیر در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در مجموع خسارات زیادی به زیرساخت‌های استان در این بارندگی‌ها وارد شد.

این مسئول گفت: در حوزه زیرساختی در راه‌ها و ابنیه خرابی‌های زیادی به بار آمد، به طوری که برخی از پل‌ها ریزش کرده و یا ترک خورده‌اند.

مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با ابراز خوشحالی از این که در بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر در استان تلفات انسانی نداشته‌ایم، افزود: هر چند به باغات، دام‌ها و منازل روستایی خساراتی وارد شده، اما تلفات انسانی از هیچ نقطه‌ای در استان گزارش نشده است.

وی بیان کرد: در مناطقی همچون دیشموک و روستاها و همچنین بهمئی و چرام در هر دو منطقه سردسیری و گرمسیری، لوداب و سوق و لنده و همچنین شهرستان کهگیلویه خسارات زیادی به باغات و طرح‌های ماهی وارد شده و بسیاری از سر درختی‌های باغداران نیز از بین رفته است.

این مسئول در پاسخ به سؤالی درخصوص پیش‌بینی و برآورد خسارات وارده از بارندگی‌های شدید طی چند روز اخیر در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: برآوردها از خسارات ۲۰۰ میلیارد تومانی حکایت می‌کنند که ممکن است این رقم بیش از این مبلغ باشد.

به گزارش فارس در همین حال ولی بهره‌مند کارشناس هواشناسی استان در گفت‌وگو با فارس از شدت بارندگی‌ها در برخی مناطق استان خبر داد و گفت: برای مثال در عرض ۱۰ دقیقه در یکی از مناطق استان ۲۱ میلی‌متر و در عرض دو ساعت در شهرستان لنده مقدار ۴۰ میلی‌متر بارندگی داشته‌ایم.

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) (صبح خرد)    

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.