تاریخ انتشار : شنبه 25 اردیبهشت 1395 - 19:07 - شنبه 14 مه 2016 - 19:07

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد : اعتبارات استان ۱۰۰۰میلیارد تومان شد / معدن فسغات چرام بزودی اجرایی می شود / کلنگ زنی کارخانه فولاد سقاوه با حضور رئیس جمهور

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد : اعتبارات استان ۱۰۰۰میلیارد تومان شد / معدن فسغات چرام بزودی اجرایی می شود / کلنگ زنی کارخانه فولاد سقاوه با حضور رئیس جمهور

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) (صبح خرد) رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد از سه برابر شدن بودجه استان خبر داد و گفت: با پیگیری مسئولان متولی اعتبارات استان از ۳۵۰ میلیارد تومان طی ۲.۵ سال گذشته به هزار میلیارد تومان رسید. به گزارش“جمانیوز”(صبح خرد) ،حسن نوروزی ظهر امروز در جمع اعضای شورای

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) (صبح خرد)

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد از سه برابر شدن بودجه استان خبر داد و گفت: با پیگیری مسئولان متولی اعتبارات استان ازنوروزی2 ۳۵۰ میلیارد تومان طی ۲.۵ سال گذشته به هزار میلیارد تومان رسید.

به گزارش“جمانیوز”(صبح خرد) ،حسن نوروزی ظهر امروز در جمع اعضای شورای عالی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: سه برابر شدن اعتبارات مصوب استان نتیجه تلاش بی وقفه مدیریت ارشد استان و مسئولان متولی بوده و در صورتی تخصیص ۱۰۰ درصدی نباشد این مهم مروبط به کل کشور بوده و محدودیت‌های اعتباری که بنا به دلیال مختلف وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه نقش رسانه‌ها در توسعه همه جانبه استان بر هیچ کسی پوشیده نیست، افزود: نباید بدون تحقیق و بررسی لازم نسبت به عدم تخصیص اعتبارات واکنش منفی نشان دهیم و مغرضانه دنبال این باشیم وضعیت اعتبارات را بحرانی نشان دهیم زیرا مردم بهترین ناظران هستند و خود همه چیز را می‌دانند.

نوروزی تصریح کرد: در سال ۹۴ بودجه عمومی کل کشور ۲۲۰ هزار میلیارد تومان بود که از این میزان ۱۷۰ هزار میلیارد تومان و مابقی عمرانی بود که در مجموع ۱۸۵ هزار میلیارد تومان آن محقق شد و اعتبارات عمرانی به ۳۵ هزار میلیارد تومان رسید.

***کلنگ زنی کارخانه فولاد سقاوه با حضور رئیس جمهور

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده کارخانه فولاد سقاوه مارگون با حضور هئیت دولت و یا معاون اول رئیس جمهور در آینده‌ای نچندان دور کلنگ‌زنی می‌شود.

نوروزی با اشاره به در دست اجرا بودن پروژه آبرسانی از سد کوثر به شهر لیکک و روستاهای اطراف، اظهار داشت: مخزن آماده بهره‌برداری و خط انتقال و پمپاژ مراحل نهایی آن در حال انجام است.

وی عنوان کرد: ۱۵ جواز تاسیس واحد صنعتی برای ایجاد در شهرک صنعتی خان احمد باشت از سوی سازمان صنعت،معدن و تجارت استان صادر و باید برای جذب سرمایه گذار در آن تلاش شود و امیدوریم با گشایش اعتباری در کشور در سال ۹۵ و سال های بعد فضای کسب و کار استان بهبود یابد و شهرک صنعتی خان احمد رونق یابد و افرادی برای سرمایه گذاری در آن مراجعه کنند.

نوروزی با اشاره به اینکه در سال ۹۴ برای دانشکده صنعت و معدن چرام ۴۵۹ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافت، عنوان کرد: بیمارستان ۳۲ تخت خوابی چرام بزودی کلنگ زنی می‌شود.

وی همچنین با اشاره به در دست اجرا بودن پروژه اتصال شهرستان لنده به جاده “پاتاوه به دهدشت”، تصریح کرد: این پروژه به طول ۵ کیلومتر و با احداث یک دهنه پل جزو طرح‌های اولویت دار شهرستان لنده است.

نوروزی خاطرنشان کرد: به دلیل کمبود اعتبار و زیاد بودن پروژه‌های نیمه تمام رویکرد مهم دولت یازدهم و مسئولان استان واگذاری پروژه‌های عمرانی به بخش خصوصی است تا زودتر اجرایی شوند.

****بیمارستان شهید جلیل یاسوج ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: سال ۹۴ برای تسریع در روند اجرایی بیمارستان ۲۰۰ تختوابی شهید جلیل یاسوج ۲۰ میلیارد تومان مصوب شد که در مجموع ۵ میلیارد تومان تخصیص یافت.

نوروزی بیان کرد: برای تکمیل بیمارستان شهید جلیل یاسوج ۲۵ میلارد تومان اعتبار نیاز بوده که در صورت تخصیص اعتبارات پیش بینی شده در بودجه سال ۹۵ برای این بیمارستان بخش طیادی از فعالیت‌های اجرایی این پروژه انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه برای پروژه جاده “پاتاوه به دهدشت” در سال ۹۵ حدود ۵۹ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که امیداریم تخصیص داده شود، افزود: شهرداری های استان درآمدهای پایین دارند و این یک معضل اساسی بوده و باید شهرداری ها به دنبال درآمد زایی باشند.

نوروزی عنوان کرد: قرارگاه خاتم اوصیا به عنوان سرمایه گذار جدید معدن فسفات چرام مشخص شده و بزودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود./تسنیم

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) (صبح خرد)

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.