تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395 - 21:53 - چهارشنبه 18 مه 2016 - 21:53

بی توجهی مسئولان به خرابی ۴ماهه دکل مخابراتی R6طسوج چرام

بی توجهی مسئولان به خرابی ۴ماهه دکل مخابراتی R6طسوج چرام

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) (صبح خرد)   به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جمانیوز(صبح خرد)تعدادی از شهروندان چرام و ساکنان منطقه طسوج در پی تماس با با این پایگاه خبری نارضایتی خود را از قطعی دکل مخابراتی آر ۶چرام در حوزه طسوج و جوخانه ابراز داشتند و خواهان رسیدگی مسئولین به این امر مهم شدند.

پایگاه خبری – تحلیلی “جمانیوز”(jamanews.ir) (صبح خرد)  

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جمانیوز(صبح خرد)تعدادی از شهروندان چرام و ساکنان منطقه طسوج در پی تماس با با این پایگاه خبری نارضایتی خود را از قطعی دکل مخابراتی آر ۶چرام در حوزه طسوج و جوخانه ابراز داشتند و خواهان رسیدگی مسئولین به این امر مهم شدند.

به گزارش جمانیوز(صبح خرد)روستای طسوج یکی از مناطق بکر گردشگری شهرستان چرام است که در فصل های بهار و تابستان گردشگران زیادی را به سوی خود می کشاند.

روستای طسوج از توابع شهرستان چرام بوده و در فاصله ۱۸۰ کیلومتری از شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.

شرایط سخت منطقه ای و عبور و مرور ؛منطقه توریستی و گردشگری سادات امازاده علی و دامور؛طسوج و جوخانه ؛عبور جاده اصلی چرام-سرفاریاب به یاسوج و لزوم اتخاذ تدابیر اورژانس جاده ای در نقاط حادثه خیز  لازمه درست کردن این دکل مخابراتی را مهم تر می کند.

در خصوص قطعی این دکل تاکنون نامه نگاری های زیادی انجام شده و استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم اطلاع دارند ضمن اینکه در جلسات مدیریت بحران شهرستان چرام با حضور مدیرکل بحران استانداری دو مرتبه مطرح شده اما متاسفانه تاکنون نتیجه ای حاصل نشده و اقدام خاصی برای تعمیر و راه اندازی این دکل از سوی مسئولان شرکت مخابرات استان انجام نشده است.

این در حالی است که این دکل مخابراتی جمعیت عشایری و روستایی و توریستی و مسافران جاده های تحت پوشش سیگنال این دکل مخابراتی بالغ بر ۲۰هزار نفر را پوشش می دهد.

شروع کوچ عشایر زحمتکش و مشکلات بین راهی این قشر مولد و ساعی ؛آغاز فصل گردشگری در حوزه سردسیر و همچنین کشاورزان و باغداران نیاز هست که هر چه سریعتر مدیران دستگاه های مستقیم با این مشکل مردمی تدابیر مناسبی اتخاذ نمایند چراکه مردم از وضع موجود ناراضی هستند.

به نظر می رسد  لازم است موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص مسئولان مخابرات استان را بازخواست و مورد پرسش قرار دهد که علت این همه بی توجهی به مناطق محروم اما مولد و توریستی طسوج و جوخانه چیست؟

آیا با این همه درآمدهای نجومی شرکت مخابرات  چه توجیهی برای سهل انگاری دارند ؟

آیا نامه نگاری های مسئولان چرامی در این خصوص بی اثر بوده و مسئولان استانی و شرکت مخابرات  توجهی نمی کنند؟

هر چند که مدت چند ماه است و از سال گذشته تاکنون شرکت مخابرات چرام بدون مدیر می باشد که دلیل این امر هم تاکنون پاسخ مشخصی نداشته است.

به نظر می رسد نیاز هست مسولان به جای نصب متعدد بنر شعار سال “اقدام و عمل” به صورت جدی و واقعی آن را عمل کنند. این در حالی است که در دنیای امروزی ارتباطات تلفن همراه از نیازهای ضروری می باشد

به گزارش جمانیوز(صبح خرد) مشکلات زیادی در حوزه های مختلف شهرستان چرام وجود دارد که به علت بی توجهی و یا کم توجهی و عدم قاطعیت مدیران شهرستانی کارها گره خورده و موجب نارضایتی مردم از دولت شده است.که در گزارش های خبری ویژه ؛اطلاع رسانی می شود.

انتهای پیام/ع.ی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.