گزارشی از تجمعات اعتراضی مردم چرام در فرمانداری / اعتراض مدیران به فرماندار چرام/اعتراض دانشجویان پیام نور چرام به انحلال

صبح خرد(جمانیوز)ٰ،شهرستان چرام به لحاظ موقعیت جغرافیایی و اقلیم های متفاوت دارای شرایط خاصی می باشد.شهرستانی که روزگاری فرمانداری کل بود که به علت تغییر و تحولات سیاسی این امر منتفی شد. در این گزارش به بررسی تجمعات اعتراضی مردم نسبت به مشکلات موجود در یکسال گذشته و همچنین نحوه برخورد مسئولان با آن و
صبح خرد(جمانیوز)ٰ،شهرستان چرام به لحاظ موقعیت جغرافیایی و اقلیم های متفاوت دارای شرایط خاصی می باشد.شهرستانی که روزگاری فرمانداری کل بود که به علت تغییر و تحولات سیاسی این امر منتفی شد.
در این گزارش به بررسی تجمعات اعتراضی مردم نسبت به مشکلات موجود در یکسال گذشته و همچنین نحوه برخورد مسئولان با آن و نوع برخورد و گفتمان آنها در جلسات می پردازیم.
تجمع اعتراضی عشایر چرام در فرمانداری
در تاریخ ۱۸ شهریور ۹۴جمع کثیری از ایلات و عشایر کوچ رو شهرستان چرام جهت پیگیری وضعیت جاده چرام گره ای به چاسخار و طسوج در دفتر فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.
در این تجمع آرام و خودجوش که از همه طوایف ها و قشرهای مختلف شامل خانواده های شهدا، فرهنگیان بازنشسته،بازاریان و جمع زیادی از عشایر شهرستان چرام حضور داشتند. حجت الاسلام درویشی یکی از روحانیون شهرستان به بیان دغدغه های عشایر و ایلات این شهرستان پرداخت و خواستار تامین اعتبار لازم جهت بازسازی و بهسازی این جاده گردید چرا که این جاده محل عبور و مرور اکثر ایلات و عشایر این شهرستان می باشد که بی توجهی به آن موجب خسارات جبران ناپذیری به مردم این منطقه خواهد شد.
در ادامه یکی از فرهنگیان بازنشسته به بیان نکاتی پیرامون نقش این جاده در اقتصاد عشایر پرداخت و سپس به عدم تخصیص اعتبار و همچنین حادثه خیز بودن این جاده اشاره کرد.محمدکریم مرادی ضمن انتقاد از مسولین در کم توجهی به این خواسته چند ساله مردم چرام و تبعیض های ناروا و عدم عدالت بودجه ای در توزیع اعتبارات گلایه نمود.
وقتی کنایه فرماندار موجب ناراحتی عشایر شد
در این تجمع فرماندار چرام که انتظار چنین تجمع عمومی در دفتر کار خود را نداشت با هدایت تجمع کنندگان به سالن اجتماعات و اظهار گلایه از نوع تجمع مردم، گفت: بی عدالتی های صورت گرفته توسط نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بوده و باید خود نماینده پاسخگو باشد.
ابراهیم فتاحپور در این تجمع قول داد در آینده این بی عدالتی ها دیگر صورت نگرفته و بودجه به عدالت تقسیم شود و دغدغه جاده چاسخار را مهمترین دغدغه مردم چرام دانست.
وی همچنین گفت: من با نگاه جامعه شناسانه می فهمم که عده ای از این جمع به دنبال مقاصد و اهداف خاصی هستند. این جمله فرماندار شهرستان باعث ناراحتی و واکنش جمع حاضر گردید و سبب ترک فرمانداری توسط تجمع کنندگان شد.”منبع: كبنانيوز”




تجمع اعتراضی مردم کره شهبازی جلوی فرمانداری چرام/تجمعی که جواب داد
روستایی دیگری با اشاره به قدمت دیرینه روستای شهرک کره شهبازی، گفت: روستای شهرک کره شهبازی تنها شهرکی است که با شهر سی سخت افتتاح شده است و ما بیش از ۱۰ هکتار زمین در اختیار دولت قرار دادیم تا این شهرک به شهر تبدیل شود ولی امروز سی سخت شهرستان شده است امام شهرک کره شهبازی نه تنها شهر نشد بلکه زیر روستا است.
یکی دیگر از افرادی که در این تجمع حضور داشت به خبرنگار ما گفت: تمام هزینه های ما اعم از تعرفه های آب، برق و گاز بصورت شهری حساب می شود و حال آنکه ما از داشتن یک راه ارتباطی مناسب بی بهره هستیم.
به نظر می رسد فعلا تنها تجمعی که جواب داد همین تجمع مردم روستای شهرک باشد که بعداز مدت زمانی و با پیگیری های رسانه ای و دهیار و شورای این روستاعملیات آسفالت آن بعداز مدت ها به سرانجام رسید..
این تجمع و جواب فوری موجب شده که بقیه روستاهای مشکل دار مردم آن برای رفع مشکلات به این شکل اقدام کنند.
تصاویر اعتراضی مردم روستای کره شهبازی در زیر آمده است.
اقدام جنجال برانگیز دو کشاورز چرامی مقابل فرمانداری چرام/اقدام به ریختن بنزین روی خود و تهدید به خودسوزی
دو نفر از کشاورزان و باغداران چرامی که محصولات آنها حوالی روستای القچین و در نزدیکی روستای دمدره دچار آتش سوزی شده است دقایقی قبل در مقابل فرمانداری چرام دست به اقدام عجیبی زدند.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، به گفته یک شهروند خبرنگار حاضر در صحنه، این دو کشاورز و باغدار چرامی پس از مراجعه به فرماندار چرام از وی تقاضای کمک برای خاموش کردن آتش مزرعه و باغ خود کرده اند که با پاسخ سرد فرماندار مواجه می شوند.
براساس این گزارش و به گفته این شهروند خبرنگار ، این افراد پس از واکنش فرماندار چرام در اقدامی تامل برانگیز مقابل فرمانداری چرام بر بدن خود بنزین ریختند و قصد آتش زدن خود را داشتند که با کمک ماموران نیروی انتظامی و مردم منصرف شدند.
براساس گزارشات دریافتی نحوه گفتمان فرماندار چرام و بیان جمله ای به خانواده کشاورزان مورد دلخوری شدید آنهاذ شده و اعتقاد داشتند که این حرف فرماندار توهین به خانواده آنها محسوب می شود.
در این خصوص با توجه به حساسیت های قومی و قبیله ای و پرهیز از این حواشی به نظر می رسد که مسئولان ارشد شهرستان می بایست با نگاه جامعه شناسانه دقت نظر بیشتری نمایند.تا از حواشی و اقدامات خطرناک این چنینی جلوگیری شود.
حاشیه های مراسم تودیع و معارفه مدیران راه و شهرسازی چرام:
درگیری لفظی فرماندار چرام با مدیر ارشاد این شهرستان/ فرماندار: از جلسه برو بیرون/ مدیر ارشاد: تو عددی نیستی
رئیس جدید راه و شهرسازی شهرستان چرام معارفه شد تا با تودیع مهندس محمد ماهیاری رئیس قبل، مدیریت راه و شهرسازی این شهرستان به مهندس مسعود راستا برسد.
به گزارش صبح خرد(جمانیوز)،مهمترین حاشیه های این مراسم از چند روز قبل شروع شد که تعدادی از شهروندان چرامی با انتشار پیام هایی در شبکه های اجتماعی در اعتراض به تغییر مهندس ماهیاری خواستار تجمع جلوی فرمانداری شده بودند که این تجمع با تعداد محدودی انجام گرفت و بدون مشکل خاصی هم پایان یافت.
حاشیه دوم را فرمانداری شهرستان بوجود آورد که سعی نمود با توجه به اینکه احتمال می داد بحث هایی که در این جلسه صورت پذیرد ، خبرنگاران را جهت پوشش خبری اطلاع نداده و تعدادی از خبرنگاران که اتفاقی موضوع تودیع و معارفه را با خبر شده و برای پوشش خبری به محل رفتند را به درون جلسه راه ندادند.
حاشیه سوم را هم تقوی رئیس ارشاد شهرستان چرام توضیح دادند که گویا با فرماندار در جلسه بحث و جدل های تندی صورت گرفته و باعث ترک جلسه توسط وی شده است.
گفتن کلمه احسنت مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چرام در تایید فضای کلی صحبت های مهندس ماهیاری در لزوم بکاربگیری نیروهای موافق جریان دولت و اصلاح طلبی و تدبیر در چینش نیروهای با تدبیر در راس شهرستان به مذاق ابراهیم فتاح پور فرماندار چرام خوش نیامد.
سید محمد تقوی مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چرام که از فرماندار اجازه صحبت خواست با برخورد تند فرماندار مواجه شد و اجازه صحبت به ایشان نداد؛که در این حین مدیر ارشاد خطاب به فرماندار گفت:مگر اینجا پادگان نظامی است.
فرماندار هم تاکید کرد که از جلسه برو بیرون که تقوی هم از جلسه بیرون رفت و خطاب به فرماندار گفت: تو عددی نیستی!!! و اینگونه تنش در جلسه تودیع معارفه و در اولین روز حضور راستا مدیر جوان راه و شهرسازی چرام بوقوع پیوست.
لزوم توجه بیشتر مدیر کل راه و شهرسازی به این شهرستان
آنچه طی چند سال اخبر نمایان بوده ،نارضایتی از نوع مدیریت مدیرکل راه و شهرسازی نسبت به شهرستان ها از جمله شهرستان چرام است. اما این صحبت ها نشان داد که مدیر کل راه و شهرسازی نیازمند تغییراتی در نوع نگرش خود نسبت به شهرستان ها در خصوص سرکشی به این مناطق و تخصیص اعتبارات بصورت عادلانه ، است.
هنوز مردم شهرستان چرام اتفاقات جاده طسوج که منجر به مرگ یک فرهنگی و یکی از ساکنان این شهرستان شد و همچنین عدم پذیرش مسئولیت توسط مسئولان شهرستانی و استانی در خصوص این حادثه را فراموش نکرده اند.
دلهره دانشجویان پیام نور چرام از انحلال
اعتراض گسترده دانشجویان و مردم نسبت به انحلال دانشگاه پیام نور چرام
چه بسیار زنان خانه داری که در بهترین زمان تربیت فرزندشان وقتشان را در کلاس های گاه سرد و نمور و گاه گرم و غیر قابل تحمل و بدون امکانات دانشگاه پیام نور چرام گذراندند تا شاید از این رهگذر چیزی بیاموزند و مدرکی بگیرند.
به گزارش صبح خرد(جمانیوز)، در پی اتفاقات اخیر دانشگاه پیام نور چرام و احتمال انحلال این دانشگاه، جمعی از دانشجویان و جوانان انقلابی شهرستان چرام نامه سرگشاده ای خطاب به مسئولین مربوطه نوشته که نسخه ای از آن در اختیار این پایگاه خبری قرار گرفت و به شرح زیر است:
به نام خدا
جناب اقای دکتر آذری رئیس محترم واحدهای پیام نور چرام و دهدشت و لنده و جناب فرماندار گرامی شهرستان چرام و مسئولینی که بعد از خواندن این نامه خود را مخاطب این سخنان می بینید…
سلام علیکم
شهرستان چرام از جمله مناطقی در این استان بوده که پیشینه و عقبه فرهنگی قوی و ریشه داری دارد.به دلایل عدیده و گاه کاملا سیاسی در استضعافی فرو برده شده و از جایگاهی که در شان و منزلت مردم این شهرستان بوده بسیار عقب انداخته شده است.
اما تصمیم منحل کردن پیام نور چرام در سکوت مصلحت اندیشانه مسئولین بی تدبیر این شهرستان همه را در بهتی عجیب فرو برده و غمگین کرده است.از طرفی امکان ایاب و ذهاب شخصی دانشجویان به دهدشت و هزینه های دیگر آن برای کسانی که اکثرا روستایی هستند غیر قابل پرداخت است و از طرف دیگر بسیاری از این دانشجویان یا شاغل هستند و یا زنان خانه دار و متاهل و یا کارگرانی که کمک خرج خانواده خود هستند و امکان تحصیل در شهرستان دیگر یا ایاب و ذهاب دائم و معطل شدن های مکرر برایشان به هیچ روی امکان ندارد و مجبور به ترک تحصیل هستند.
البته ما از هیئت موسس گلایه های بسیار داریم که کم توجهند و سایه سرشان سنگین است و حتی در جلسه ای که ترتیب داده شد حضور پیدا نکردند تا در مقابل تعهدات انجام نداده خود پاسخ گو باشند یا دست کم از اتهامات خود را مبری کنند و ثابت کردند دانشجویان این شهرستان نه، که مردم این شهر برایشان آن قدر ارزش ندارند که جشن و خوش نشینی چشمه بلقیس را رها کنند و درد مردمشان را ببینند…
می گویید در دوره های قبل تصمیم بر ایجاد این واحد شده و حالا مسئولیتی ندارید؟ این سخن بسیار کودکانه و نامعقول است و این ادامه سناریوی هم قطاران شماست که همه مشکلات را به گردن دولت های قبل حواله می کنید… مسئولیت بی تدبیریتان را بپذیرید و حق مردم را پامال نکنید که دریا همیشه آرام نمی ماند و ما نیز همیشه لبخند نمی زنیم…
دانشجویان و مردم این شهر به هیچ روی این بهانه آوری ها را نمی پذیرند…دانشگاه باید دست کم تا پایان دوره این دانشجویانی که پذیرفته اید در این محل یا محل بهتری در این شهرستان بماند و اگر جابه جایی آن را با بالادستی های بالا نشینتان قطعی کرده اید باید غرامت بدهید و جبران خسارت کنید.هزینه هایی که تا این زمان گرفته اید در صورت انصراف دانشجو پس بدهید و بابت وقتی که از دیگران تلف کرده اید پوزش بخواهید…
در غیر این صورت ظلمی را که به این دانشجویان می کنید از مجاری قانونی پیگیری خواهیم کرد و سازمان بازرسی و دیوان عدالت اداری و مطبوعات و رسانه های ملی و حنجره های فرزندان عدالت خواه و انقلابی این شهرستان از شما دادخواهی خواهند کرد.
جوانان و دانشجویان انقلابی شهرستان چرام
خطری که از بیخ گوش مردم چرام گذشت
در این شهر چه خبر است؟ / انتقاد شدید مدیر آبفای شهری از فرماندار چرام/ برای مهار آتش سوزی تاسیسات آب چرام کسی پاسخگو نبود
آتش سوزی تاسیاست منابع تامین آب چرام و خطر انفجار کپسول های کلر حواشی زیادی داشت که برای شنیدن ادامه این ماجرا پای صحبت های آرمان حیدری رئیس اداره آبفای شهری چرام که به شدت نیز از دست مسئولان گلایه دارد می نشینیم و بقیه این حادثه را از زبان وی می شنویم.
فرماندار هرگز تماس ها را پاسخ نداد
این مسئول همچنین از تماس های بی حاصل پی در پی و با فواصل ۵ و ۱۰ دقیقه ای با فرماندار چرام خبر داد و گفت: متاسفانه فرماندار هم نسبت به این موضوع بی توجه بود و نه به عنوان یک مسئول شهرستان که به عنوان یک شهروند هم بعد از دیدن این تماسهای بی پاسخ کوچکترین توجهی نکرد.
کارکنان منابع طبیعی که برای کمک آمده بودند از ماشین پیاده نشدند
حیدری با اشاره به حضور لحظه ای چند نفر از کارکنان منابع طبیعی، خاطرنشان کرد: تعدادی از کارکنان منابع طبیعی با یک دستگاه خودروی پیکاب و زیر باد خنک کولر به محل آتش سوزی آمده و پس از مشاهده محل آتش سوزی بدون اینکه از خودرو پیاده شوند دور زده و برگشتند.
خطر از بیخ گوش مردم چرام گذشت
وی با اشاره به نگهداری تعداد ۲۰ کپسول ۴۵ کیلویی گاز کلر در یکی از اتاقک های مخزن آب شهر چرام، گفت: به معنی واقعی کلمه خداوند رحم کرد و خطر از بیخ گوش مردم گذشت زیرا انفجار یکی از این کپسولها و پراکنده شدن گاز سمی کلر در فضا می توانست فاجعه بزرگی را در شهر بوجود آورد
به گزارش صبح خرد(جمانیوز)، امیدواریم که مسئولان ارشد استانی و شهرستانی با در نظر گرفتن مشکلات مردم شهرستان چرام موجب رضایت مردم شوند چرا که خیلی از مشکلات روستاهای دور دست و حتی شهر های آن هنوز لاینحل مانده است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.





ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0