تاریخ انتشار : دوشنبه 17 خرداد 1395 - 6:56 - دوشنبه 6 ژوئن 2016 - 6:56

رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام خبر داد:انتخاب ۸ بهورز برای خانه بهداشت های چرام

رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام خبر داد:انتخاب ۸ بهورز برای خانه بهداشت های چرام

پایگاه خبری ـ تحلیلی صبح خرد(جمانیوز) رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام از آغاز دوره آموزشی هشت بهورز در آموزشگاه بهورزی خبر داد و گفت: این داوطلبان پس از طی دوره دو ساله و احراز موفقیت به عنوان بهورز در خانه‌‌های بهداشت‌ مربوطه به کار گرفته می‌شوند. به گزارش صبح خرد(جمانیوز) چرام، مسعود احتشامی صبح

پایگاه خبری ـ تحلیلی صبح خرد(جمانیوز)

خبرگزاری فارس: 8 بهورز در خانه‌های بهداشت‌ چرام به کارگیری می‌شوند

رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام از آغاز دوره آموزشی هشت بهورز در آموزشگاه بهورزی خبر داد و گفت: این داوطلبان پس از طی دوره دو ساله و احراز موفقیت به عنوان بهورز در خانه‌‌های بهداشت‌ مربوطه به کار گرفته می‌شوند.

به گزارش صبح خرد(جمانیوز) چرام، مسعود احتشامی صبح امروز در جمع خبرنگاران از آغاز دوره آموزش هشت بهورز در آموزشگاه بهورزی خبر داد و اظهار کرد: این داوطلبان پس از طی دوره دو ساله و احراز موفقیت در آزمون‌های کتبی و عملی به عنوان بهورز در خانه‌ بهداشت‌های مربوطه به کار گرفته می‌شوند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام، عنوان داشت: دانش‌آموزان دوره بیست و دوم بهورزی از بین داوطلبان بومی روستاهای تابعه شهرستان چرام انتخاب شده‌اند و طی دو ساله آموزش بهورزی زیر نظر مربیان مرکز و با توجه به کتب و سرفصل‌های تعیین شده از سوی وزارت بهداشت آموزش‌های لازم را طی خواهند کرد.

وی، افزود: این دانش‌آموزان پس از گذراندن دوره ذکر شده و احراز موفقیت در آزمون‌های کتبی و عملی به عنوان بهورز در خانه بهداشت‌های مربوطه به خدمت پذیرفته می‌شوند.

این مسئول با بیان اینکه این بهورزان زن در خانه‌بهداشت‌های تنگ انار، سرفاریاب، توگبری و دره‌لیر به کار گرفته می‌شوند، گفت: بهورزان مرد نیز گره‌ای و بیدانجیر فعالیت خواهند کرد.

انتهای پیام/ع.ی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.