تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 مرداد 1395 - 5:57 - چهارشنبه 10 اوت 2016 - 5:57

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج :مشکلات بخش خصوصی را به اطلاع رئیس‌جمهور می‌رسانم/ زیر ساخت توسعه در استان فراهم نیست

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج :مشکلات بخش خصوصی را به اطلاع رئیس‌جمهور می‌رسانم/ زیر ساخت توسعه در استان فراهم نیست

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز) رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج با تاکید بر اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در بدترین شرایط بیکاری است گفت: زیرساخت‌های توسعه صادرات در کهگیلویه و بویراحمد فراهم نیست. به گزارش“صبح خرد”(جمانیوز)، جبار کیانی صبح امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت:  اتفاقات ناگواری به طور مستمر در این

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز)

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج با تاکید بر اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در بدترین شرایط بیکاری است گفت: زیرساخت‌های توسعه صادرات در کهگیلویه و بویراحمد فراهم نیست.

به گزارش“صبح خرد”(جمانیوز)، جبار کیانی صبح امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت:  اتفاقات ناگواری به طور مستمر در این استان به دلیل صادراتافزایش بیکاری به وقوع می‌پیوندد.

وی عنوان کرد: قطع برق, آب و گاز واحدهای تولیدی به دلیل بدهی و زندانی شدن سرمایه‌گذار به دلیل بدهی بانکی جای نگرانی دارد.

کیانی از تعطیلی و نیمه فعال بودن یک هزار و ۷۰۰ پروژه عمرانی در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: نیمه فعال بودن این پروژه‌ها در افزایش بیکاری نقش موثری داشته که انتظار می‌رود دولت با تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات مورد نیاز این پروژه‌ها برای رفع این مشکل اقدام کند.

***مشکلات بخش خصوصی را به اطلاع رئیس‌جمهور می‌رسانم

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج تصریح کرد: بدون هیچ مماشات و ملاحضه کاری مشکلات سد راه بخش خصوصی را به اطلاع رئیس‌جمهور می‌رسانم و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذاری نمی‌شود.

کیانی با اشاره به اینکه وضعیت اقتصادی استان حال و روز خوشی ندارد عنوان کرد: واحدهای تولیدی استان تنها ۶۰ درصد آن فعال است و در این زمینه آماده راستی آزمایی هستیم.

وی خواستار ایجاد مشوق برای افزایش سرمایه‌گذاری از جمله مالیات با نرخ صفر و کاهش نرخ تسهیلات بانکی و کاهش بروکراسی اداری شد و گفت: باید برای سرمایه‌گذار فرش قرمز پهن کنیم تا از سایر استان‌های بزرگ به استان کهگیلویه و بویراحمد بیاید.

کیانی شرایط موجود استان برای رقابت‌پذیری با سایر استان‌ها را مطلوب ندانست و بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد طی ۸۰ سال گذشته بنا به دلایل مختلف از جمله عدم وجود در مبادی ورودی و مرکز کشور و همچنین نداشتن راه, راه آهن و فرودگاه از فرصت برابر با سایر استان‌ها برخوردار نبوده است.

***زیرساخت‌های توسعه صادرات در استان فراهم نیست

وی وضعیت صادرات غیر نفتی در استان را نامطلوب دانست و افزود: زیرساخت های توسعه صادرات در استان فراهم نیست به طوری که تنها استانی نمایشگاه بین‌المللی ندارد کهگیلویه و بویراحمد است.

کیانی اظهار داشت: نبود فرهنگ صادراتی, بالا بودن هزینه کالا, مشکل در حمل و نقل, مشکل ارزی در کمک به تولید و صادرات و عدم حمایت از تشکل‎ها و اتحادیه‌های اقتصادی در کاهش صادرات غیر نفتی استان موثر است.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: دولت به بهانه کنترل تورم چرخ صنعت را نتوانست به حرکت در آورد و هم اکنون واحدهای صنعتی استان وضعیت مطلوبی ندارند.

کیانی ابراز کرد: کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی در کهگیلویه و بویراحمد هنوز جدی گرفته نشده در حالی در کشور رئیس این کارگروه رئیس‌جمهور است.

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز)

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.