تاریخ انتشار : جمعه 22 مرداد 1395 - 6:15 - جمعه 12 اوت 2016 - 6:15

با تلاش همه نیروها ،آتش سوزی در منطقه شرابگرو چرام خاموش شد

با تلاش همه نیروها ،آتش سوزی در منطقه شرابگرو چرام خاموش شد

پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد(جمانیوز) مسئول مدیریت بحران فرمانداری چرام گفت: با تلاش همه نیروها و ادارات آتش‌سوزی گسترده منطقه شرابگرو در این شهرستان مهار شد.  مهندس علی اکبر جمالی در گفت‌وگو با خبرنگارصبح خرد(جمانیوز)در چرام با اشاره به آتش‌سوزی گسترده در منطقه آب حیات و شرابگرو بخش سرفاریاب اظهار داشت: به علت سخت گذر‌بودن

آتش سوزیپایگاه خبری تحلیلی صبح خرد(جمانیوز)

مسئول مدیریت بحران فرمانداری چرام گفت: با تلاش همه نیروها و ادارات آتش‌سوزی گسترده منطقه شرابگرو در این شهرستان مهار شد.

 مهندس علی اکبر جمالی در گفت‌وگو با خبرنگارصبح خرد(جمانیوز)در چرام با اشاره به آتش‌سوزی گسترده در منطقه آب حیات و شرابگرو بخش سرفاریاب اظهار داشت: به علت سخت گذر‌بودن منطقه در ارتفاع بالا و نیز وزش باد شدید مهار آتش‌سوزی دیروز با مشکل مواجه شد.

وی افزود: از دیروز عصر و شب گذشته با بسیج همه نیروها و حضور فرماندار چرام، بخشدار سرفاریاب، روسای ادارات  و نیروهای ناحیه مقاومت سپاه چرام و سرفاریاب در منطقه شرابگرو کار مهار آتش با جدیت تمام دنبال شد.

مسئول مدیریت بحران فرمانداری چرام گفت: با اعلام حالت فوق‌العاده در شهرستان چرام و آماده‌باش به همه نیروهای اداری برای اعزام نیرو و ادوات به منطقه امروز صبح بسیج عمومی برای مهار آتش سوزی منطقه شرابگرو تشکیل شد.

جمالی تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش همه نیروهای شهرستان چرام و هلال احمر کهگیلویه، این آتش‌سوزی گسترده مهار شد ولی نیروهای منابع طبیعی برای کنترل و مراقبت از بروز مجدد آتش سوزی در منطقه شرابگرو حضور دارند.

وی در خصوص این آتش سوزی گفت: یک نفر از قرق بانان و نیروهای منابع طبیعی چرام به علت پرتاب سنگ در کوه زخمی شد که با مداوای ایشان خوشبختانه مشکل خاصی ندارد.

به گزارش صبح خرد(جمانیوز)  ،در آتش سوزی های گسترده یک هفته اخیر در مناطق مختلف کوهستانی چرام و بخصوص در شرابگرو چیزی که قابل مشاهده بود تلاش همه نیروها و ادارات در شهرستان چرام بود بطوریکه که فرماندار با روسای ادارات و کارمندان و نیروهای محلی و نظامی با تمام توان برای مهار آتش تلاش کردند.

همچنین با توحه به گستردگی آتش در چهار نقطه کوهستانی استان با مدیریت خوب و رهبری پدافندی مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با حساسیت زیاد این آتش سوزی را پیگیری کرد.

سید علی وفایی مدیرکل بحران استانداری با حضور در محل آتش سوزی ها و در منطقه شرابگرو اقدامات لازم را برای مهار آتش سوزی انجام داد و از همه نیروها ادارات شهرستان چرام که در مهار آتش همکاری داشتند تقدیر و تشکر نمود.

پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد(جمانیوز)

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.