تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 شهریور 1395 - 21:04 - چهارشنبه 7 سپتامبر 2016 - 21:04

خالی بودن مخزن خودروی آتش نشانی و سوختن فروشگاه لوازم خانگی در قلعه رئیسی

خالی بودن مخزن خودروی آتش نشانی و سوختن فروشگاه لوازم خانگی در قلعه رئیسی

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز) به گزارش“صبج خرد”(جمانیوز) ، آتش‌سوزی در یک فروشگاه لوازم خانگی در شهر قلعه‌رئیسی از ساعت ۲۱ امشب در خیابان شهدای این شهر شعله‌ور شده و هنوز شعله‌های مهیب آتش خاموش نشده است.  پس از شعله‌ور شدن آتش در این فروشگاه بزرگ به دلیل خالی بودن مخزن خودروی آتش‌نشانی قلعه‌رئیسی با تماسی که

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز)

به گزارش“صبج خرد”(جمانیوز) ، آتش‌سوزی در یک فروشگاه لوازم خانگی در شهر قلعه‌رئیسی از ساعت ۲۱ امشب در خیابان شهدای این شهر شعله‌ور علامت سوالشده و هنوز شعله‌های مهیب آتش خاموش نشده است.

 پس از شعله‌ور شدن آتش در این فروشگاه بزرگ به دلیل خالی بودن مخزن خودروی آتش‌نشانی قلعه‌رئیسی با تماسی که با آتش‌نشانی دیشموک برقرار شد خودروی آتش‌نشانی از آن منطقه وارد قلعه‌رئیسی شد اما هنوز موفق به اطفای حریق نشده‌اند.

 بنا به ادعای صاحب این فروشگاه برآورد اولیه چنین است که تاکنون بیش از ۲۵۰ میلیون تومان از کالاهای انبار شده در آتش سوخته و این رقم با وضعیت فعلی افزایش خواهد داشت.

آن چه که در این آتش‌سوزی بیش از هر چیز نمایان است ناآماده بودن دستگاه‌های متولی و مرتبط با بحران است به نحوی که خودروی آتش‌نشانی منطقه با مخزن خالی بعد از حدود یک ساعت از شعله‌ور شدن آتش به محل رسید و آمبولانس اورژانس نیز وضعیتی بهتر از این نداشت.

لازم است مسؤولان مرتبط با حوادث و سوانح در این شهر گوش به زنگ باشند و آمادگی بیشتری در هنگام حوادثی بزرگتر از آتش‌سوزی امشب را داشته باشند.

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز)

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.