راه اندازی اولین واحد فیزیوتراپی دولتی در دهدشت

پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد(جمانیوز) مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه از راه اندازی نخستین واحد فیزیوتراپی دولتی در دهدشت خبر داد. به گزارش صبح خرد(جمانیوز)، دکتر سید غفار شفایی افزود: تجهیزات لازم جهت این امر با همکاری و مساعدت دانشگاه علوم پزشکی استان و بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت تهیه، که به زودی با
پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد(جمانیوز)
مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه از راه اندازی نخستین واحد فیزیوتراپی دولتی در دهدشت خبر داد.
به گزارش صبح خرد(جمانیوز)، دکتر سید غفار شفایی افزود: تجهیزات لازم جهت این امر با همکاری و مساعدت دانشگاه علوم پزشکی استان و بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت تهیه، که به زودی با دارا بودن چهار تخت در محل کلینیک تخصصی امام سجاد (ع) این شهر راه اندازی می شود.
دکتر شفایی ادامه داد: با توجه به اضافه شدن تعدادی پزشک متخصص جدید به حوزه درمان شهرستان، یک نفر پزشک متخصص توانبخشی (فیزیوتراپی) نیز در این مجموعه خواهد بود ،که با استقرار این پزشک در واحد فیزیوتراپی دولتی ،خدمات درمانی و توانبخشی با تعرفه دولتی به مردم شهرستان های کهگیلویه ،چرام و لنده ارائه خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه هزینه تهیه تجهیزات این واحد درمانی را بیش از ۴میلیارد و پانصد میلیون ریال اعلام کرد و گفت:هم اکنون در شهر دهدشت واحدهای فیزیوتراپی شخصی زیر نظر کارشناسان این رشته با تعرفه بخش خصوصی به بیماران خدمات توانبخشی ارائه می دهند.
برچسب ها :دکتر شفایی،فیزیوتراپی،شفایی،صبح خرد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0