وزیر نیرو در یاسوج ؛ به اندازه دو دولت گذشته در سال ۹۵ “آبرسانی روستایی” انجام شد

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز) وزیر نیرو گفت که سال ۱۳۹۵ افزون بر ۲ هزار و ۹۰۰روستا در سطح کشور از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار شدند که این میزان به اندازه عملکرد دولت های نهم و دهم در این راستا بوده است به گزارش“صبح خرد”(جمانیوز) ، مهندس حمید چیت چیان روز چهارشنبه در آیین
پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز)
وزیر نیرو گفت که سال ۱۳۹۵ افزون بر ۲ هزار و ۹۰۰روستا در سطح کشور از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار شدند که این میزان به اندازه عملکرد دولت های نهم و دهم در این راستا بوده است

به گزارش“صبح خرد”(جمانیوز) ، مهندس حمید چیت چیان روز چهارشنبه در آیین کلنگ زنی تصفیه خانه اضطراری آب شهر یاسوج اظهار داشت که این تعداد روستا جمعیتی افزون بر ۲ میلیون نفر را درکشور شامل می شود.
وی بیان کرد که ظرف سه ونیم سال گذشته در دولت یازدهم افزون بر پنج هزار و ۲۰۰ روستا نیز از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره مند شدند.
وزیر نیرو تصریح کرد که ۱۵۵روستا با جمعیتی حدود ۱۲ هزار خانوار از این تعداد در استان کهگیلویه وبویراحمد بوده است.
کهگیلویه وبویراحمد دارای یکهزار و ۶۷۶ روستای دارای سکنه است که یکهزار و ۴۲۰ روستا از این تعداد دارای تأسیسات آبرسانی هستند.
وی با بیان اینکه در طول سه ونیم سال گذشته تحولات عظیمی در حوزه صنعت آب و برق کشور صورت گرفته، اظهار داشت: میزان استحصال سالانه آب از سدهای موجود افزون بر ۸۰۰ میلیون مترمکعب بوده در حالی که تا قبل از آغاز دولت یازدهم میزان استحصال آب از سدها کمتر از ۵۰۰ میلیون مترمکعب بود.
چیت چیان با اشاره به وجود بیش از ۱۰درصد تولید منابع آبی کشور در استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: در حالی که بسیاری از استان ها و شهرهای مختلف جنوبی کشور از نعمت آب سدهای این استان در طول سالهای متمادی بهره منده شده اند اما برخی مناطق و شهرهای کهگیلویه و بویراحمد خود با تنش و چالش های کم آبی مواجه بوده است.
وی با اشاره به اجرای سد تنگ سرخ یاسوج با ظرفیتی افزون بر ۲۵ میلیون متر مکعب آب آشامیدنی شهرهای یاسوج و روستاهای حومه آن، گفت که مطالعات نهایی این طرح به اتمام رسیده، اسناد مناقصه نیز آماده شده و کمتر از ۲ ماه دیگر عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
وزیر نیرو به منظور افتتاح و کلنگ زنی چندین طرح آبرسانی به کهگیلویه وبویراحمد سفر کرده است.
آبرسانی به چهار شهر دهدشت، چرام، سوق و لنده از طریق سد کوثر، فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران و آغاز عملیات اجرایی سه طرح آبرسانی در شهرهای یاسوج، مادوان و سی سخت از جمله این طرح هاست.
پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز)
برچسب ها :آبرسانی ، چیت چیان ، صبح خرد ، کهگیلویه وبویراحمد ، وزیر نیروعجمانیوز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0