تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۴

مدیرکل راه وشهرسازی کهگیلویه وبویراحمد و حرکت در خلاف جهت دولت ومردم

مدیرکل راه وشهرسازی کهگیلویه وبویراحمد و حرکت در خلاف جهت دولت ومردم

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)  بعد ازعزل ناگهانی و خلاف خواست مردم و جریانات حامی دولت واصلاحات مدیر اداره راه وشهرسازی چرام  مدیرکل راه وشهرسازی کهگیلویه وبویراحمد سیاست سکوت در پیش گرفته بود. به گزارش“صبح خرد” ، علیمردانی که خود از نیروهای جریان احمدی نژاد واز فعالان ستاد انتخاباتی احمدی نژاد بوده سکوت  خود را شکست

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)

 بعد ازعزل ناگهانی و خلاف خواست مردم و جریانات حامی دولت واصلاحات مدیر اداره راه وشهرسازی چرام  مدیرکل راه وشهرسازی کهگیلویه وبویراحمد سیاست سکوت در پیش گرفته بود.

به گزارش“صبح خرد” ، علیمردانی که خود از نیروهای جریان احمدی نژاد واز فعالان ستاد انتخاباتی احمدی نژاد بوده سکوت  خود را شکست وگناه عدم پیشرفت پروژهای راه وشهرسازی را گردن مدیران شهرستانی انداخت وگفت:جلسات متعددی در شورای عالی برنامه ریزی و همچنین با استاندار محترم و کارگروه ها برگزار شد و به این نتیجه رسیدیم که پروژه های گذشته جمع شوند.وی افزود:چون در این استان پروژه زیاد تعریف شده و هزینه زیاد می برد و سیاست گذاری ما براین است که پروژه جدید تعریف نشود اما جایی که واقعا ضرورت دارد پروژه تعریف می شود.

علیمردانی گفت:ما در این خصوص آمارگیری جامعی انجام شده از وضعیت پروژه ها و جداولی طراحی شده و راهکار آنها تهیه شده است و اگر جایی لازم باشد تغییر مدیریتی انجام می شود.

وی افزود:با توجه به همین آمارگیری ساماندهی پروژه های استان در حوزه راهسازی در حال انجام است که در این بین علت اصلی رکود پروژه ها یه مقدار بحث مدیریتی و همچنین محل تامین اعتباری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه با تغییرات مدیریتی امیدواریم که یک تعییراتی در پروژه ها انجام شود چرا که من خودم کار پروژه ای کرده ام و چندین سال کار کردم و یکبار پروژه ای را ببینم می دانم چه خبر است.

باید از مدیرکل اصولگرای دولت تدبیر وامید پرسید عزل ناگهانی وخارج از عرف یک مدیر اصلاح طلب وحامی دولت تدبیر وامید علی زغم تاکید ریاست محترم جمهوری ومعاون اول ایشان در همسویی مدیران با شعارها وبرنامه دولت آن هم دقیقا بعد از حماسه با شکوه مردم در ۲۹اردیبهشت وآری گفتن به ادامه دولت تدبیر وامید چه توجیهی دارد؟ وبدتر از آن نااگاهی مدیرکل راه وشهرسازی استان از اعتبارات و روند پروژها است که گناه آن را گردن مدیران شهرستان ها می اندازد که عذر بدتر از گناه است.

داریوش پاداش سرپرست فرمانداری چرام در مورد عزل ناگهانی مدیر راه وشهرسازی موضع مشخصی ندارد در حالی که وی به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان باید حامی نیروهای همراه وهمگام با دولت باشد عدم شفافیت و عدم واکنش نشان دادن به این انتصاب خود جای سوال بسیار دارد.امیدواریم استاندار کهگیلویه وبویراحمد با دخالت در روند تصمیمات نا بجای مدیر کل راه وشهرسازی استان از ادامه چنین اقداماتی جلوگیری کند.

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار