تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶

پاسخ مدیر کل آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد به منتقدان ؛ در همه شاخص ها رشد کردیم / لازمه پیشرفت عدم توجه به حاشیه هاست

پاسخ مدیر کل آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد به منتقدان  ؛  در همه شاخص ها رشد کردیم / لازمه پیشرفت عدم توجه به حاشیه هاست

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir) مدیر کل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویر احمد گفت : آموزش وپرورش استان در همه ی شاخص ها رشد چشمگیری داشت. به گزارش“صبح خرد”، هادی زارع پور در حاشیه همایش” آموزشی توجیهی” آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی گفت : الحمدالله آموزش وپرورش استان در همه ی شاخص ها رشد چشمگیر و

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)

مدیر کل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویر احمد گفت : آموزش وپرورش استان در همه ی شاخص ها رشد چشمگیری داشت.

به گزارش“صبح خرد”، هادی زارع پور در حاشیه همایش” آموزشی توجیهی” آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی گفت : الحمدالله آموزش وپرورش استان در همه ی شاخص ها رشد چشمگیر و قابل قبولی داشت.

وی با انتقاد از برخی افراد که نا آگاهانه آموزش وپرورش استان را در رتبه آخر در سطح کشور می دانند گفت : درج و انتشار برخی اخبار غیر موثق که ناشی از حب و بغض می باشد قابل قبول نیست و منتقدان را به استعلام از وزارت آموزش وپرورش دعوت می کنم.

زارع پور ادامه داد ؛ در حالی  آموزش وپرورش استان را تحویل گرفتیم که تعهد خیرین قریب به دو میلیارد تومان بوده در حالی که در چهار سال اول دولت تدبیر و امید تعهد خیرین در آموزش وپرورش استان به رقمی نزدیک ۶۰ میلیارد تومان رشیده که ارشد چشمگیری بود.

مدیر کل آموزش وپرورش استان در مورد پیشرفت آموزش وپرورش استان در حوزه های قران ، نماز و عترت اشاره کرده و افزود ؛ میدانید که رتبه آموزش وپرورش استان قبلا در حوزه ی قرآن نماز و عترت رتبه خیلی پایینی بود و اصلا جایگاهی در سطح کشور نداشتیم در حالی که با تلاش همکاران و مجموعه ی آموزش وپرورش استان الان در بین سه استان اول کشور هستیم.

زارع پور گفت : در حوزه ی آموزش که قبلا شرایط خوبی نداشتیم هم اکنون جز ده استان اول کشور هستیم که رشد قابل قبول و ارزشمندی است.

مدیر کل آموزش وپرورش استان در ادامه به موضوع مهم حاشیه و آرامش پرداخت و گفت : به اذعان وزارت آموزش وپرورش یکی از کم حاشیه ترین آموزش وپرورش های کشور آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد است که سعی کردیم بدور از توجه به حاشیه ها در محیطی توام با آرامش و احترام به مسائل مهم و اساسی بپردازیم و اعتقاد داریم لازمه ی پیشرفت و توسعه همین عدم توجه به حاشیه ها و کار در محیطی آرام است.

زارع پور در پایان به برخی موفقیت های اداره کل آموزش وپرورش از قبیل ؛ کسب رتبه اول پرسش مهر ، کسب رتبه اول راهیان نور در سال ۹۵، کسب رتبه برتر کشوری ستاد اجرایی شاهد ، کسب رتبه دوم گروه تحلیل محتوا ،کسب رتبه دوم کشوری شورای آموزش وپرورش کشور ،مقام برتر در برگزاری المپیاد ورزشی ، اولین استان کشور در تهیه بانک اطلاعات آسیب های اجتماعی و بسیاری دیگر از موفقیت ها که تحت عنوان “جلوه های تدبیر” منتشر شده است اشاره کرد و گفت : تلاش مجموعه همکاران ما درآموزش وپرورش استان ارتقا و پیشرفت آموزش وپرورش استان در همه ی زمینه هاست  و در این میان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار