با حضور نماینده کهگیلویه ؛ سایت های مدارس شهید رجایی و نمونه دولتی جوادیه دهدشت به بهره برداری رسیدند /+تصاویر
پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir) با حضور نماینده کهگیلویه؛ سایت های مدارس شهید رجایی و نمونه دولتی جوادیه به بهره برداری رسیدند. به گزارش“پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد” و به نقل از روابط عمومی آموزش وپرورش دهدشت”،نماینده کهگیلویه در جمع دانش آموزان مدرسه شهید رجایی گفت : تلاش کنید و برای آینده کشور موثر واقع شوید
به گزارش“پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد” و به نقل از روابط عمومی آموزش وپرورش دهدشت”،نماینده کهگیلویه در جمع دانش آموزان مدرسه شهید رجایی گفت : تلاش کنید و برای آینده کشور موثر واقع شوید و بدانید تا سختی نکشید موفقیتی هرگز به دست خواهد آمد.
عدل هاشمی پور گفت : امیدوارم بتوانیم حق والدین را ادا کنیم و برای همه کسانی که برای تعلیم و تربیت فرزندان شهرستان تلاش می کنند آرزوی توفیق دارم .
نماینده کهگیلویه گفت : تلاش های مدیر آموزش و پرورش دهدشت از جهت ایجاد تحول در آموزش و پرورش در همه سطوح قابل تقدیر است
هاشمی پور گفت : کارهای خیر و پسنیدیده همواره باید نگهداری شوند و نباید با منت و ریا از بین می رود و ارزشی ندارد و از خدا می خواهعم هر کارخیری در پنهان و آشکار انجام دادیم قابل قبول باشد و گره گشای مشکلات ما در دنیا و آخرت تا بتواند گره از مشکلات را باز کند.
عدل هاشمی پور افزود: از نظر علم مدیریت نیروی انسانی مهمترین ثروت است و باید تلاش کنیم ،برنامه ها ،اهداف و رویکردها در جهت توجه جدی به نیروی انسانی باشد و شما دانش آموزان سرمایه انسانی واقعی جامعه هستید.
نماینده کهگیلویه تصریح کرد ؛فرصت ها را غنیمت بدارید و بدانید دوران نوجوانی وجوانی دوران مهمی است که باید در این دوران تلاش کنید ،به والدین و معلمان خود احترام بگذارید و بدانید زمانی موفق می شوید که قدر فرصت ها را بدانید و این اساس کار است.
هاشمی پور ضمن تقدیر از زحمات مدیر آموزش وپرورش دهدشت گفت ؛ فضای آموزش وپرورش در کهگیلویه عوض شده و اخلاق زنده شد و سه موضوع مهم اطلاعات ،ارتباطات و فناوری به عنوان سه شاخص مهم پیشرفت و توسعه توجه ویژه شد و با استفاده از خرد جمعی و دوری از رقابت های غلط و جناح بندی های سیاسی این کار مهم انجام شد و باید تلاش کنیم این کارها ادامه داشته باشد.
نماینده کهگیلویه افزود ؛ برای به سرانجام رسیدن این کار و تجهیز این سایت ها تلاش های فراوانی انجام گرفت و امروز نتیجه این تلاش ها را می بینیم و باید سعی کنیم کارها را تعریف و به نتیجه برسانیم وبعد سراغ سایر موارد برویم و از ترافیک کارهای بی سرانجام پرهیز کنیم.
هاشمی پور گفت : فارغ از بحث های سیاسی و قومی و قبیله ای و با تکیه بر خرد جممعی و مشورت می توانیم موفق باشیم و راه اندازی این دو سایت نمونه بارز همین اتفاق است.
مدیر آموزش وپرورش دهدشت گفت : قدردان زحمات و تلاش های کسانی هستیم که یار و یاور آموزش وپرورش هستند و نماینده کهگیلویه همواره و همیشه همراه آموزش وپرورش شهرستان بوده و انشالله این تلاش ها ادامه داشته باشد.
علی پورک پور گفت : با تلاش نماینده کهگیلویه و مساعدت مالی وی این دو سایت کامپیوتری در دو مدرسه شهید رجایی و جوادیه راه اندازی شد .
در پایان سایت های مدرسه شهید رجایی و جوادیه به همراه اتاق آزمایشگاه دبیرستان شهید رجایی رسما به بهره برداری رسیدند.
پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)
برچسب ها :پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد ، سایت ، شهید رجایی و جوادیه ، عدل هاشمی پور ، علی پورک پور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




























ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0