پیام های تسلیت سه دواطلب انتخابات مچلس استان در پی شهادت سردار سلیمانی

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir) سه داوطلب اصلاح طلب حوزه های انخابیه کهگیلویه و گچساران با صدور پیام های جداگانه ای شهاد سردار سلیمانی را تسلیت گفتند. به گزرش“پایگاه خبری حلیلی صبح خرد”، من پیام های دهبانی پور ،تاجگردون و کامرنی بدین شرح است ؛ بسم الله الرحمن الرحیم به فرموده بنیانگذارفقیدانقلاب اسلامی ؛ شهادت
پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)
سه داوطلب اصلاح طلب حوزه های انخابیه کهگیلویه و گچساران با صدور پیام های جداگانه ای شهاد سردار سلیمانی را تسلیت گفتند.
به گزرش“پایگاه خبری حلیلی صبح خرد”، من پیام های دهبانی پور ،تاجگردون و کامرنی بدین شرح است ؛
بسم الله الرحمن الرحیم
به فرموده بنیانگذارفقیدانقلاب اسلامی ؛ شهادت هنرمردان خداست.سردارشهیدقاسم سلیمانی که عمرخودرادرمجاهدت بارژیم بعث عراق و داعش و دفاع از حقوق محرومین جهان گذراند امروز به دست آمریکای جنایتکار به شهادت رسید.
این اقدام تروریستی آمریکاخلاف حقوق بین الملل وناقض حقوق بشر است.اگرچه سردارسلیمانی مزدسالهامجاهدت خودراگرفته است وبه فیض شهادت نائل آمداماشهادتش ماهیت پلیدآمریکارابرای جهانیان برملا کرد.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به ملت ایران ومردم مظلوم دنیا ومقام معظم رهبری براین باورم که ملت مادرراه اعتلای ایران عزیزمصمم ترومنسجم ترخواهدشد.
رضادهبانی پورعضوهیات علمی دانشگاه یاسوج
انالله و انا الیه راجعون
معشوقه به سامان شد تا باد چنین بادا
خبر عروج سردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی برای ما زمینیان خبری هولناک و غیرقابلباور بود. مالک اشتر ایران جان پاک خویش را فدای اقتدار ایران اسلامی و راه امام و رهبر انقلاب نمود.
حاج قاسم، امیری بود که در لبخندش مهر، در چشمانش پاکی و نجابت، در رفتارش انسانیت و در قدمهایش وقار و صلابت موج میزد.
او که دنیای کفر را به ستوه آورده بود سرانجام توسط آمریکا جنایتپیشه و خبیث به شهادت رسید؛ اما با این عمل ناجوانمردانه آنان، نهتنها دلهایمان لرزان و قدمهایمان سست نخواهد شد بلکه مصممتر از همیشه عزممان را جزم کردهایم تا بهفرمان رهبری با یک ایران همدلتر و با قاسم سلیمانیهای دیگر همچنان قد برافرازیم و از کیان اسلامیمان دفاع کنیم.
حاج قاسم بر قلوب یکایک ایرانیان و البته مسلمانان جهان خانه داشت و اینجانب به نمایندگی از مردم شریف و شهیدپرور گچساران و باشت، عروج ملکوتی سپهسالار دلاور اسلام و ایران را به پیشگاه مقام معظم رهبری و ملت نجیب و شریف ایران تبریک و نیز تسلیت عرض نموده و از خداوند بزرگ، علو درجات را برای امیر سرافراز مسئلت مینمایم.
غلامرضا تاج گردون
بسم الله الرحمن الرحيم
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
اقدام جنايتكارانه و غير انسانی دولت بالذات تروريست آمريكا در به شهادت رساندن سردار مجاهد و رشيد سپاه اسلام كه عمر شريف و سراسر افتخار خويش را صرف جهاد با دولت استعمارگر آمريكا و ايادی متحجر و آدم كش آنان ( داعش) نمودند، موجب تاسف و تاثر شديد اينجانب و قطعا شيعيان، ايرانيان، و همه آزادی خواهان جهان گرديد.
اينجانب اين مصيبت را به محضر ملت شريف ايران ، حضرت ولی عصر(عج)، فرماندهي معظم كل قوا، خانواده محترم آن شهيد بزرگوار و همه همرزمان آن مجاهد نستوه تسليت عرض مينمايم.
استعمارگران و ايادی مزدور و كج انديششان بدانند كه راه اين شهيد عزيز در مبارزه با استعمار و استكبار ادامه خواهد داشت و خون اين شهيد سعيد درخت مقاومت را آبياری و تنومند خواهد ساخت.
*علی کامرانی مقدم*
۱۳ دی ماه ۹۸
پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)
برچسب ها :پایگاه خبری حلیلی صبح خرد ، تاجگردون ، دهبانی ، سردار سلیمانی ، کامرانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0