تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۰

اقدام به موقع نیروی انتظامی کهگیلویه ؛ دستگیری عوامل توهین به دو ایل بزرگ شهرستان

اقدام به موقع نیروی انتظامی کهگیلویه ؛ دستگیری عوامل توهین به دو ایل بزرگ شهرستان

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir) فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از دستگیری عوامل توهین به ایلات بهمئی و طیبی در شهرستان کهگیلویه خبر داد. به گزارش“صبح خرد”؛ فارس نوشت ؛ سرهنگ جهان دیماز در خصوص توهین های اخیر در فضای مجازی به ایلات طیبی و بهمیی در شهرستان گفت: شبکه‌های اجتماعی یک فضای کاملا تعاملی هستند و

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)

فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از دستگیری عوامل توهین به ایلات بهمئی و طیبی در شهرستان کهگیلویه خبر داد.

به گزارش“صبح خرد”؛ فارس نوشت ؛ سرهنگ جهان دیماز در خصوص توهین های اخیر در فضای مجازی به ایلات طیبی و بهمیی در شهرستان گفت: شبکه‌های اجتماعی یک فضای کاملا تعاملی هستند و افراد از طریق این رسانه می‌توانند با افراد متعددی ارتباط برقرار کنند و دوستان جدیدی پیدا کنند ولی لازم به ذکر است در این میان افرادی هستند که با هدف آسیب رسانی ، پا به شبکه های اجتماعی می‌گذارند.

وی افزود: متأسفانه طی چند روز گذشته در فضای‌ مجازی(به خصوص در شبکه های اجتماعی واتساپ و اینستاگرام) کلیپ‌هایی با مضمون توهین به ایلات بزرگ بهمئی و طیبی در این استان و استان همجوار تهیه و انتشار یافته است که متأسفانه افرادی با انگیزه‌های مختلف اقدام به بیان صحبت‌هایی علیه طوایف همدیگر در فضای مجازی می نمایند و در این هنگام نسبت به ضبط صدا و تصویر آن‌ها اقدام و کلیپ‌های تهیه شده را در فضای مجازی منتشر می نمایند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با عنایت به اینکه انتشار این نوع کلیپ‌ها موجب جریحه دار شدن احساسات و عواطف مردم گردیده است ، ضمن هماهنگی با مراجع محترم قضایی تعداد زیادی از این افراد شناسایی و تعداد دیگری هم دستگیر و تحویل مراجع قضایی گردیدند.

فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه تصریح کرد: با توجه به اینکه تهیه و انتشار اینگونه فیلم و کلیپ‌ها در فضای جرم بوده لذا به جوانان و نوجوانان توصیه می‌شود نباید با تحریک افراد، مرتکب چنین جرائمی شوند و خانواده‌های محترم هم هوشیار بوده و مراقب فرزندان خود باشند.

سرهنگ جهان دیماز از شهروندان خواست ضمن بردباری و سعه صدر ، این اطمینان خاطر را داشته باشند که پلیس فتا بصورت شبانه روزی فضای مجازی را مورد رصد و پایش قرار می دهند و هر فرد یا گروهی که قصد اهانت به اقوام یا طوایف را در فضای مجازی و حقیقی داشته باشد، با قاطعیت با آنها برخورد خواهد شد.

 

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار