تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 دی 1399 - 13:00

جلسه کمیته اجرایی فوریت های روانی-اجتماعی دانش آموزان در شهرستان باشت برگزار شد

جلسه کمیته اجرایی فوریت های روانی-اجتماعی دانش آموزان در شهرستان باشت برگزار شد

پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد(sobhekherad.ir) به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد جلسه کمیته اجرایی فوریت های روانی-اجتماعی دانش آموزان در شهرستان باشت در اتاق مدیریت آموزش و پرورش شهرستان باشت با حضور اعضای جلسه معاونت پرورشی، کارشناس مشاوره ،کارشناس حراست ،کارشناس روابط عمومی آموزش و پرورش مدیران و اعضای ستادی آموزش و پرورش برگزار

پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد(sobhekherad.ir)

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد جلسه کمیته اجرایی فوریت های روانی-اجتماعی دانش آموزان در شهرستان باشت در اتاق مدیریت آموزش و پرورش شهرستان باشت با حضور اعضای جلسه معاونت پرورشی، کارشناس مشاوره ،کارشناس حراست ،کارشناس روابط عمومی آموزش و پرورش مدیران و اعضای ستادی آموزش و پرورش برگزار گردید

مدیر آموزش و پرورش شهرستان باشت ضمن تشکر از اعضای جلسه در مورد وضعیت روانی و اجتماعی دانش آموزان صحبت نمودند  و گفتند امسال با نوع متفاوتی از مشکلات روبرو خواهیم بود؛ با توجه به اینکه دانش آموزان و خانواده ها در قرنطینه خانگی به سر می برند و آموزش ها مجازی شده، متاسفانه شاهد آسیب هایی از نظر روحی و روانی در دانش آموزان هستیم که این مسائل موجب شده که ما تدابیری در رابطه با کاهش این آسیب ها داشته باشیم برای مثال؛ فعالیت مشاوران مدارس و نحوه فعالیت آنها که در این ایام حائز اهمیت است.

 معاونت پرورشی در مورد اهداف طرح فوریت روانی اجتماعی دانش آموزان در شهرستان باشت گفت  با توجه به اینکه طرح نماد به صورت پایلوت در شهرستان باشت در سه سال گذشته و تا الان در حال برگزاری است و امسال هم که طرح کانون یاریگران زندگی هست قرار شد که جلسات طرح فوریتهای روانی اجتماعی دانش آموزان دو هفته یکبار برگزار گردد و مشاوران و مددکاران پزشک مشاور و روانپزشک به اعضای ستادی هم اضافه گردد هدف ازاجرای این طرح  ظرفیت سازی برای مداخلات روانی به موقع و موثر در فوریت های روانی اجتماعی رفتارهای پرخطر مانند خودکشی، فقر،بی سرپناهی، تجاوز،اخلاقی،جنسی، فرار، بدسرپرستی و شناسایی به موقع و توانمندسازی دانش آموزان در معرض خطر و ورود سریع  و کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز دانش آموزان فافزایش آگاهی و مهارت خوب و گاهی به دانش آموزان،کنترل و کاستن از میزان بارفردی خانوادگی و اجتماعی است.

مرادپور افزود انشالله که این طرح‌ها در آموزش و پرورش برای تعلیم و تربیت دانش آموزان و حوزه روانی اجتماعی  و مشاور مثمر ثمر باشد و بتونیم  با همکاری و همیاری آسیب‌های اجتماعی را به حداقل برسانیم.

 

پایگاه خبری تحلیلی صبح خرد(sobhekherad.ir)

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار