به بهانه برخی جابه جایی ها در کهگیلویه وبویراحمد ؛ “انتساب انتصابات “

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir) در مورد مدیر عامل شرکت توزیع برق استان نیز خود سازمان اقدام به ارایه فراخوان کرد که در این میان دو نماینده استان چندینگزینه مورد حمایت داشتند اما در نهایت سازمان شرایط یک فرد خارج از حمایت نمایندگان و حتی مجموعه استانداری را به این کار گماشت. “انتساب انتصابات “ با
پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)
در مورد مدیر عامل شرکت توزیع برق استان نیز خود سازمان اقدام به ارایه فراخوان کرد که در این میان دو نماینده استان چندینگزینه مورد حمایت داشتند اما در نهایت سازمان شرایط یک فرد خارج از حمایت نمایندگان و حتی مجموعه استانداری را به این کار گماشت.
“انتساب انتصابات “
با هر انتصاب مدیریتی به عنوان بزرگترین رویداد در کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر قرار دادن فرد منصوب شده در قالب های جغرافیایی و قومی و اطلاق عنوان فرزند شایسته اینجا و آنجا (مفصلا به این موضوع خواهیم پرداخت) شاهد انتساب انتصابات به افراد و نمایندگانمختلف در استان بوده و هستیم. همین موضوع یکی از محدود ملاک های ارزیابی عملکرد مدیران و نمایندگان در استان است و “عزت” هر شهرستان نیز بسته به کمیت انتصابات منسوب به نماینده یک شهرستان کم و زیاد می شود.
در دو روز اخیر مدیران جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شرکت توزیع برق استان منصوب شدند. همزمان با این انتصابات شاهد مصادره به مطلوب هر کدام از انتصابات به این و آن بودیم در حالی که در هر دو مورد انتصاب محصول مناسبات اداری و از بالا مدیریت شده بوده است. در مدیریت و برنامه ریزی مدیر قبلی بواسطه بازنشستگی کنار رفت و مدیر جدید نیز با توجه به زمان کم تا پایان دولت ترجیح داده شد از معاونین سازمان انتخاب شود. با این وجود برخی رسانه ها در این انتصاب از برخی ها نام بردند که ممکن است خود هنوز خبر انتصاب را نشنیده باشند. نام افرادی که ممکن است رئیس جدید با آنها سلام و علیکی داشته باشد و یا در یک انتخابات از موضع سیاسی به وی رای داده باشد اما عملا آنها هیچ نقشی در تحولات مدیریتی استان بویژه از این نوع نداشته و ندارد و حتی تکلیف و وضعیت اداری خودشان نیز مشخص نیست.
در مورد مدیر عامل شرکت توزیع برق استان نیز خود سازمان اقدام به ارایه فراخوان کرد که در این میان دو نماینده استان چندینگزینه مورد حمایت داشتند اما در نهایت سازمان شرایط یک فرد خارج از حمایت نمایندگان و حتی مجموعه استانداری را به این کار گماشت.
مدیر جدید برق استان در سال های دور و در دولت قبل با حمایت سید قدرت حسینی نماینده سابق گچساران وارد عرصه مدیریتی شد و سال های بعد از آن پله های مدیریتی را در استان البرز طی کرد و در نهایت در این فراخوان حایز بالاتریننمره در شاخص های مورد نظر شرکت توانیر کشور گردید.
جالب است که در این موارد هیچ اشاره ای به نقش استاندار به عنوان نماینده دولت و از لحاظ قانونی مسئول اصلی انتصابات استان نمی شود.
“کانال تلگرامی گلبونگ”
پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)
برچسب ها :انتساب انتصابات ، برق ، سازمان مدیریت ، صبح خرد ، کهگیلویه وبویراحمد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0